Sziasztok! :)
Újdonsült Fz1 tulaj lettem, valaki csináltatott/vett már dobot Fz1-re? Ha igen mennyire fájt illetve honnan szedte? Ha valakinek van eladó az se tartsa magában :)
Sziasztok!
A lánckereket megnéztem, azzal minden ok. Ott nem zizeg semmi.
A vezérműlánc adhat ki zizegő hangot, az inkább nem csörög - zörög?
Ez a hang inkább olyan jellegű mintha valami lemez rezonálna. Nem lehet, hogy ez zizeg?
Szia! Én is ezt építettem be. Nem túl bonyolult a beépítés, valamint minden bekötési információt mellékelnek. Itt egy videó a beszerelésről: http://youtu.be/GJHS-JbDt-k
Szia!
Nekem is ezt ajánlották: http://www.agomotors.hu/websho...
Nekem sajnos nincsen, de ha visszaolvasol a fórumon, akkor találsz infót (jobb felső sarokban keresés!)
Meg kell venni és fel kell programoztatni.
Vezérműlánc feszítője döglődik. Nekem is csinálja 3-4k körül. Új feszítő kell a szerelőm szerint(bontottal próbálkoztam arra javult, de nem az igazi), de vezérmű lánc is lehet nyúlva...km-től függ.
Sziasztok. Az idén volt már valaki műszaki vizsgán NKH-nál? Ha jól láttam a 4.600huf-ról jól fel nyomták 8.360huf-ra. csak tudnám mi a jó büdös.....ért? Ja és most szembesültem vele mellékesen a 4X4es autó vizsga díj is 27.000huf lett.
Fasza...
Tavaly az út előtt rá is néztem. :-) Bár ha csavarrögzítőzve van az anya, a megfelelő nyomatékkal meghúzva, a lemez szorosan ráhajtva nem hiszem hogy lelazulna magától.
Nem akarok vészmadárkodni, de a biztosítólemez esélyes lehet, bár az ugye alul van. Egy ránézést mindenesetre még akkor is megér, ha nem ezt hallod - mióta én beleszaladtam, ezt szajkózom inkább mindenkinek
Köszi!
Ez valami olyan hang, mintha egy elszabadult lemez a blokk tetején zizegne. Üresben olyan 3000 ford.szám körül tudom előcsalni, menet közben terheléskor jön elő. Guruláskor és tolóüzemben nem hallatszik.
Azért az első lánckereket megnézem!
Bár én nem cicergő hangot hallottam, de az első lánckerék biztosító anya+lemez kombót azért lecsekkolnám, nehogy ott legyen a bibi!
Graula a vashoz, jó kiállása van!
Újdonsült Fz1 tulaj lettem, valaki csináltatott/vett már dobot Fz1-re? Ha igen mennyire fájt illetve honnan szedte? Ha valakinek van eladó az se tartsa magában :)
Csinált már valaki rendszámtartó konzolt FZS600-ra?
A lánckereket megnéztem, azzal minden ok. Ott nem zizeg semmi.
A vezérműlánc adhat ki zizegő hangot, az inkább nem csörög - zörög?
Ez a hang inkább olyan jellegű mintha valami lemez rezonálna. Nem lehet, hogy ez zizeg?
Nekem is ezt ajánlották:
http://www.agomotors.hu/websho...
Nekem sajnos nincsen, de ha visszaolvasol a fórumon, akkor találsz infót (jobb felső sarokban keresés!)
Meg kell venni és fel kell programoztatni.
Fokozatkijelzővel kinek milyen tapasztalata van? Milyet érdemes venni és hol? Beszerelés mennyire bonyolult? stb stb...
Vezérműlánc feszítője döglődik. Nekem is csinálja 3-4k körül. Új feszítő kell a szerelőm szerint(bontottal próbálkoztam arra javult, de nem az igazi), de vezérmű lánc is lehet nyúlva...km-től függ.
Fasza...
Gyakran néztem én is.
Ez valami olyan hang, mintha egy elszabadult lemez a blokk tetején zizegne. Üresben olyan 3000 ford.szám körül tudom előcsalni, menet közben terheléskor jön elő. Guruláskor és tolóüzemben nem hallatszik.
Azért az első lánckereket megnézem!
Bár én nem cicergő hangot hallottam, de az első lánckerék biztosító anya+lemez kombót azért lecsekkolnám, nehogy ott legyen a bibi!
Graula a vashoz, jó kiállása van!