Nyáron veszek egy fzs 1000-est és egy olyan kérdésem van a fényszóróval kapcsolatban hogy úgy működik mint a kistesón hogy a tompított és a reflektor külön külön világít jobb illetve bal lámpán? Az egyik haverom most vett egy fz6s-t és azon olyan és a faterja megoldja neki hogy mind2 lámpa világít mint tompított mint reflektoron h4-es izzóval.
Nem érdekelne valakit ilyen vagy ilyesmi hűtőrács? ez kimondottan 2006 utáni FZ1re való, 2es vastag rozsdamentes lemez, 12000Ft/db, egyik márkatársnak csináltatom gondoltam megkérdezem itt hogy kell e valakinek
Köszönöm a segítséget!
Végül a kipufogó leömlő mögött megtaláltam a tartályt, olyan mint az S2-eseken...
Olyan helyen, hogy nem is gondoltam volna, hogy oda mérnökember bármit is tervez.
Tiszta kosz, azt a részt még nem mostam le, tiszta saras az egész :-(
Egyébként érdekes a moci, 2008-as gyártású elvileg, és 25kw-os, a hátsó fékfolyadék tartály sem az ülés alatt van, hanem félig kilóg az üléstartó konzol alól!
Köszönöm a választ. A következő alkalommal olyan olajat veszek. Azt én is észre vettem hogy a melegebb időben finomabb a működés. Nem szereti az egy két fokot. De csak ide ér a nyár :)
Sziasztok. Nekem is ilyen volt a váltóm meg kell szokni valamint ki kell ismerni mikor melyik tartományban váltasz vele, s akkor jobb. Nekem a MOTUL fullszint. olajával(7100)lett jobb a a félszint.(5100) nem jött be. Csodát attól se várj. Baja viszont nem lesz attól ha hangos s kemény--én azt gondolom. Annyit még tapasztaltam,hogy az időjárás hideg meleg is némiképp befolyásolta a hangosságát.
Nekem 105cm a mellbőségem 175 és 93kg vagyok. Igy az L pont jól feszül. Nézz körül az eBay.uk-n mert ha van időd várni akkor a kínai gyártótól olcsóbban megkapod.Csak ott egy hónap a szállítás.
Ja ez is megfordult a fejemben hogy egy ilyen büdösbogárpáncélra még egy ilyen lyuggatott dzseki aztán úgy fasza, de szerintem akkor megint csak lefolyna rajtam a Niagara...
Köszi, van még időm rágódni rajta amíg nem lesz reggelenként is 30 fok
Ezt a méretezést én nem vágom, de a mellbőségem nekem 100cm, 192 magassághoz 93 kg társult, így gondolom nekem kell egy XL
Nekem Thor S12 van, egy szezont használtam, de elég masszívnak tűnik. Bár én mindig veszek rá dzsekit, bármilyen meleg van. Én inkább a biztonságra szavazok, még ha csak melóba járásra kell is, mert aközben is történhet bármi.
de van ilyen is: http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
Nekem egy 2005-ös FZ6S van. Arra is tudsz valami hasonlót?
Nem érdekelne valakit ilyen vagy ilyesmi hűtőrács? ez kimondottan 2006 utáni FZ1re való, 2es vastag rozsdamentes lemez, 12000Ft/db, egyik márkatársnak csináltatom gondoltam megkérdezem itt hogy kell e valakinek
Puig?
Végül a kipufogó leömlő mögött megtaláltam a tartályt, olyan mint az S2-eseken...
Olyan helyen, hogy nem is gondoltam volna, hogy oda mérnökember bármit is tervez.
Tiszta kosz, azt a részt még nem mostam le, tiszta saras az egész :-(
Egyébként érdekes a moci, 2008-as gyártású elvileg, és 25kw-os, a hátsó fékfolyadék tartály sem az ülés alatt van, hanem félig kilóg az üléstartó konzol alól!
Angliából a szállítás a húzós.
Ez de jó lenne harmad ennyi pénzért...
http://auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad_alkatresz_felszereles/motoros_ruhazat_vedofelszereles/vedofelszereles_protektor/yamaha_protektoring_extra_ar_uj_2210103011.html
Ezt a méretezést én nem vágom, de a mellbőségem nekem 100cm, 192 magassághoz 93 kg társult, így gondolom nekem kell egy XL