Nekem L a méretem és tökéletesen passzol. 40-42 neki az L. Nekem 42 a mellbőségem de tökéletes. A protektorok állítható gumiszalagokkal vannak összekötve. Remélem azt soha nem tudom meg hogy viselkedik ha csúszom benne . :) A napi bejáráshoz jó lesz.
Igen én is néztem az ilyen jellegűeket, csak ezzel nekem is annyi a bajom amit Zoli leírt, hogy ha csúszok, akkor ez szarrá szakad. Bár szerintem még akkor is jól megvédene egyszer, és nem egy olyan nagy összeg hogy utána esetleg szemrebbenés nélkül ne dobjam ki az első kukába.
Méret ennél mennyire stimmel? Mert pl a Fox Titan-ra mindenki azt írja eddig hogy valami hihetetlen törpékre van tervezve, és az mérettáblájából is nekem az jön le, hogy nekem az XXXXL-es (4XL) kell...
Sziasztok. Egy 2006 os Fz6 Fazerem van. A váltó elég kemény és hangos volt. Egy hete cseréltem venne olajat Motul 5000 10w40-re egy kicsit jobb lett de még most sem az igazi. Olvastam itt hogy valaki írta hogy a Motul 5100 10w50 a tökéletes választás. De mivel egy hetes az olaj nem szeretném ujra lecserélni. Nem lesz baja a váltónak? Azt is írta valaki hogy magasabb fordulatszámon kell váltani. Az segítene? Vagy lehet hogy a reggeli hideget érzi meg? Köszönöm a válaszokat!
A hálós protektoringek elvileg cross cuccok,jo eséllyel ha aszfalton csúszol a háló széfoszlik és szétesik az egész,ha csak becsapódsz egyszer védhet.
Inkább valami hálós nyári cordura.
Használ itt valaki esetleg nyáron dzseki helyett protektor inget ha esetleg dög meleg van?
Tapasztalat, jó vétel (nem veszek 110-ért Forcefieldet, csak bejárni melóba lenne)?
Pedig nincsen ott, többször megnéztem. Gondolom a hűtőtől megy oda valami cső, követem az útját. A kipufogó leömlő mögött sincsen, és hát a moci nem S2. (annak ott van)
Minek szedné ki valaki?
Sziasztok!
Hűtőfolyadékot szeretnék cserélni az új szerzeményen (Fz6s), de a kiegyenlítő tartály nincsen ott, ahol lennie kellene .
(ülés alatt)
Létezik, hogy valamely előző tulaj kiszedte??
A hátsó sárvédőtől a moci eleje felé semmi nincsen, a motorszám simán látható...
Köszönöm előre a válaszokat.
Le szeretnék fényeztetni két idomot a motoromon, a hátsó sárvédőt és a hasidomot. Kavicsfelverődés miatt lepattogott a festék, amik egyébként nem gyári fényezések voltak és nem is sikerültek túl szépre (az előző tulaj csinálta), ezért gondoltam megcsináltatom mindegyiket újra. Azt szeretném, hogy az első sárvédővel megegyező színűek legyenek. A kérdésem, hogy a színkódot meglehetne-e tudni valahonnan?
Nem azt mondom, hogy nincs benne. Amikor én vettem, olvastam róla olyanokat, hogy 200 felett hallasz csak egy kis szélzajt alatta semmi. Szerintem nem létezik olyan bukósisak amiben ne hallanád, viszont teljesen elviselhető számomra, füldugó nélkül is. Előző agvmben csak füldugóval volt jó menni, illetve az agv-be belekapott a szél is jó párszor, rángatta fejem, ennél nem volt még ilyen. Azt észre vettem én is amit freemailpeti, hogy ha kicsit előre biccentem a fejem, akkor sokkal halkabb, mint "rendes" tartásnál.
Azért is kérdem hogy mit lenne érdemes megvenni mert nem csak 2 hónapra akrok valamit hanem legalább 1-2 évet bírjon ki ha nem többet. Most hogy átültem Faser-re kell egy igazán faszányos sisak is. Linket képet tudsz esetleg küldeni? Egyébként az a terv hogy a kiállításon szétnézek aztán hátha valamibe beleszerelmesedek.
Én helyedben lehet hanyagolnám az agv-t, nekem is az volt előtte. Most gt air-em van, de ég és föld a kettő. Ha 150et szánsz rá, akkor abból kijön egy gt air is. Félre ne értsd nem rábeszélni akarlak, csak ez vált be, ezt merem nyugodt szívvel ajánlani. Érdemes szétnézni más márkák terén is, kicsit elléptek az agv mellett, nekem ez az érzésem.
Méret ennél mennyire stimmel? Mert pl a Fox Titan-ra mindenki azt írja eddig hogy valami hihetetlen törpékre van tervezve, és az mérettáblájából is nekem az jön le, hogy nekem az XXXXL-es (4XL) kell...
Szia. Én ezt vettem nemrég melóba járni. Tavaly próbáltam ki egy barát révén. Akkor nagyon jó volt. Ezért most vettem magamnak is.
Én perforált bőrt veszek fel mindenhova.
http://www.shox.hu/shox-ventex...
Inkább valami hálós nyári cordura.
Használ itt valaki esetleg nyáron dzseki helyett protektor inget ha esetleg dög meleg van?
Tapasztalat, jó vétel (nem veszek 110-ért Forcefieldet, csak bejárni melóba lenne)?
http://www.sportbikes.net/foru...
A kipufogó leömlő alatt sincs.
Minek szedné ki valaki?
A tank alatt nézted?
Hűtőfolyadékot szeretnék cserélni az új szerzeményen (Fz6s), de a kiegyenlítő tartály nincsen ott, ahol lennie kellene .
(ülés alatt)
Létezik, hogy valamely előző tulaj kiszedte??
A hátsó sárvédőtől a moci eleje felé semmi nincsen, a motorszám simán látható...
Köszönöm előre a válaszokat.
Én meg azt hittem, a Macisajttól jön ilyen brummogós hang őbelőle.
Itt egy kép az enyémről.
Le szeretnék fényeztetni két idomot a motoromon, a hátsó sárvédőt és a hasidomot. Kavicsfelverődés miatt lepattogott a festék, amik egyébként nem gyári fényezések voltak és nem is sikerültek túl szépre (az előző tulaj csinálta), ezért gondoltam megcsináltatom mindegyiket újra. Azt szeretném, hogy az első sárvédővel megegyező színűek legyenek. A kérdésem, hogy a színkódot meglehetne-e tudni valahonnan?
Köszi előre is!