Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A színe most nem érdekes csak a mostani felnyitható AGV-m nem vált be ezért ilyesmibe gondolkodtam. Köszi
Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi sisak ügyben ez : http://www.shox.hu/agv-gt-velo... vagy ez http://www.shox.hu/agv-k5-enla... vagy minden jó ötletet szívesen fogadok. Kb erre van keret .
Előre is köszi.
Szia miért adod el? Hangos vagy csak a szerv csesztetett?
20e Ft körül milyen arra érdemes kesztyűket lehet venni?
Néztem Shox Track-ot, de értékelésben nem szerepelt jól. Négy év alatt 3 kesztyűm fogyott el, az árából kijött volna egy fasza, de ennek ellenére nem akarok 20-nál többet kiadni érte (pont az eddigi költekezések miatt).
Én múltkor jártam úgy, hogy a sisakomban a szigeteltség betett a légzési reflexemnek és elkezdtem öklendezni. Érdemes kicsit jógáznod nyárig és megtanulni kontrolláltan beszívni és kifújni a levegőt, hogy egy kicsi mindig maradjon a sisakban. Komolyra fordítva a szót, a prémium sisakok előnye, hogy tényleg csak ott fúj be a szél, ahol a mérnökök megtervezték. Ha le van csukva a plexi és el vannak zárva a szellőzők, akkor bizony tényleg légszomja lehet benne az embernek nagy plexi mögött.

Schuberth C3 Pro-nál kettő van: egyik az orrnál, másik a fejtetőn. Ha nyitva van az első, érzem, hogy szinte az orromba jön a friss levegő, ha pedig felül, akkor a hajhagymáimat simogatja végig a langyos keleti szél. Érezni végig hosszában a fejen, nagyon csúcs. Valamint nálam a plexinek is két zárási pontja van. Az elsőnél van egy minimális rés, annyi, hogy városban kellemes legyen, pirosnál is, a másik pedig a full zárt.

Vicces, de esetemben a kabát is bekavar a turbulenciába. Ahogy kihúzom a nyakam az oldalról ható zajok jelentősen csökkennek, ha behúzom a nyakam akkor is. Ki gondolná hogy pont akkor nem, mikor "természetesen" tartom. Feltételezem, ahogy a nyak körül és a vállnál meggyűrődik a bőr, felerősödik a belekapó szél.
Tele a @-m a gravitacio hatasara vertikalis mozgast vegzo folyekony halmazallapotu h2o-val.
Mitvartal?
Jo gyerek vagy te Zoli,csak titkolod
Remelem kibeb@tt meleg.
jah és annyira körbeszigetel a nyak körül, hogy hétvégén is melegem volt benne, nem tudom mi lesz nyáron
Hétvégén leteszteltem 3 motoron egymás után, fz6 naked bike, fzs1000 és bömszli.
Bömösön muzsikált a legjobban, mert azon mindegy milyen sisak van a fejed, akkora plexi van rajta...
Fz6 on és az fzs1000 is hangosnak mondanám.Amit észrevettem,hogy ha a fejemet kb5-10 fokkal lentebb hajtom, akkor behalkul igazán és tényleg csendes lesz.
Ügye a másik szóba jövő az NXR volt, ami egy sokkal kisebb sisak, annyira,hogy az orrom bele ért a plexi alatti részbe,valószínű az én orrom túl nagy,,,, de kíváncsi lettem volna rá.
Elég nehéz a jó sisakot eltalálni, Kinek milyen motorja van, milyen magas, mennyire görnyed, hogy tartja a fejét,,,
Valaki már teledumálta a fejem azzal, hogy az az egyik lehető legjobb választás.
Most majd kiderül, ő e az egyetlen, akinek tetszik!
lyen nagy a tapasztalatod a gt-airek terén?
Szép! :) Szerintem nem fogod megbánni!
Sóskúton voltam ma egy mini-túrán, igaz nekem ez az első :-)
Itt 11 fok volt ma.
Nálunk erősen úgy tűnik,ha ilyen idő marad lesz egy kis motorozás
A legolcsóbb, ha szólsz neki,hogy hagyja abba
Mondjuk én sem szeretem, ha rám tehénkedik az párom, de akkor 2-3 szor megbököm és felébred...Utálom ha elalszik
Megjártam a louist gt air lett, de majd sírva fakadtam, mert a gt air, nxr sisakokból is volt akcijóóó, persze minden méretből volt, csak L esből nem,,, és még grafikásak is voltak, 30-40e ft os kedveménnyel
zsu.hu
akkugarancia.hu
nagyvas.hu
stb.
Azt nem tudom, de én leszereltem a lábtartóimat és feltettem egy üléspúpot, így nem kell féltenem az új sisakomat.
Heló!
Valaki tudná esetleg,hogy hogyan hívják azt a gumi rácsot amit a bukósisak hátuljára lehet felragasztani,hogy az utas ne fejelje szét a sisakot fékezésnél.hol lehet ilyet beszerezni?
Sziasztok!

2006 FZ6-S -hez keresek akkumulátort. Tudtok ajánlani megbízható jó árasított helyett Budapesten vagy környékén?

Köszönöm válaszotokat
Viktor
eladó vált FAZERomről Raptor dobom! ha valakit érdekel nyugodtan csörgessen 20/ 511-0211 iÁr: 85pénz
Nekem se, állítólag vissza fog térni, majd valamikor... szerintem jó dolog volt...
Nekem nem jön email ha válaszolt kaptam.