Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

3-omra szükült a gumidillema miután beszéltem a revolution motorral:

Dunlop Roadsmart III, 70.000 ft
Michelin Road 3, 70.400 ft
Michelin Road4, 79.800 ft

Ti melyiket választanátok?
Köszönöm! Nincs bajom az üzemanyag szűrővel, sem a pumpával csak szeretem rendbe tudni a gépet!
Ezt, vagy ehhez hasonló túraplexit tudok javasolni. A gyárinál egy apró fokkal jobb a bubis plexi, annál még egy parányi lépéssel előrébb vagy a duplabubissal, de igazi javulás csak ezzel a fajtával érhető el. Ez speciel gyári Yamaha, de eBay-en tutkó vannak olcsóbban aftermarket verziók is. Ha kell több kép (a többiről mondjuk), pötyögj valamit az emailemre és küldök neked.
Ha bejelented vizsgára, kapsz egy igazolást az időpontról, az lesz az útvonalengedélyed. Nem kerül több pénzbe.
Mivel nincs érvényes műszakid, így nem használhatod közúton. Útvonal engedélyt kell kérni, vagy utánfutó, vagy bevállalod, hogy megfognak.
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosan egy 2008-as fz1s-nek!
Nagyon tetszik a motor, csak a szélvédelmén szeretnék egy kicsit javítani, milyen plexit tundátok ajánlani, van esetleg valami kedvelt típus?
Sziasztok!

A mocimon 03.26-ig van műszaki.
Én nem szeretném csak 1 hónappal később vizsgára vinni.
Van ilyenkor valami teendő vagy csak a már lejárt műszaki miatt a vizsga előtt kérni kell útvonalengedélyt?
Esetleg többe kerül így?
Ez komoly???
Lehet rendelek...
Ismerősöm háznál csináltatott. Megtervezte, azok meg kivágták neki. Fújással azt hiszem 8e-ben megállt.
A többség eBay-en vásárol, itthon kereskedőknél nagyon drága.
Hűtőidom,hol,mennyiért,kinek,mikor,hogy?

Kb ez lehet.
Természetesen van, de a pumpa része, önmagában tán nem is cserélhető. Szóval sajnos nem csak egy "ránézek már, mi van vele" dolog.
De mi a kérdés?
2006-os FZ6-on van üzemanyag szűrő?
Hali érdeklődnék hogy yamaha fz6n 2007-es motoromra szeretnék hűtö idomot.Ez ügyben szeretnék némi segítséget kérni.
Ez súlyos :-)
Köszönöm a segítségeket!
Helló.
A Motul 5100 10W40 vagy 10W50 tökéletes bele!
Hi!

Asszem Motul5100 10W40-et használnak a legtöbben.
Sziasztok!
Olajat kell cserélnem,ki milyet ajánl? Motul,castrol.repsol,stb
Azt nekem is kellett, meg egy korm.csapágyat... Az enyém még szarabb
Egy szériából elő fordult, hogy puha anyagból voltak a szelepek vagy a vezermutengely. Mintha olvastam volna nemrég.
Az enyém egy szar, már kuplung bowdent kellett cserélni.
Nagyvasnál nézd meg esetleg, hátha van nekik.
~5,5 autópályán konstans 130-cal.
~6.5-7 város + országút 130-cal,
Eddig legmagasabb 7,5 körül volt, az 170 km/h ~100 km-en keresztül pályán szembeszéllel.