Egyik cimborámnak megyünk megnézni egy 2008-as Fazer 600-at! Az általános dolgokon kívül mire figyeljünk a vásárlásnál? Van valami vele született betegsége a típusnak?
Helló!Van 2 db E360 as dobozom ha érdekel, Belső táska is van hozzá(T502).Oldal és hátsó doboznak is lehet használni, monokey rendszerű.Hibátlan állapotban, 1 Horvátországi túrán volt használva.
Tapasztalatból mondom, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor hívd fel
Többször csináltattam vele dobokat, de email-re eléggé ritkán válaszolt, így gyorsabb valamelyest
Nem tudom, most jelent-e meg, vagy eddig én nem vettem észre, de félretájékoztatást szeretnék helyesbíteni:
Nemeth0619-cel rájöttünk, hogy van privát üzenetküldési lehetőség.
Hogy lehet írni?
- klikk a személy adatlapjára és ott az "Új üzenet"-re.
Hogy lehet olvasni?
- felső címsor -> Fórum -> Üzenetek.
diablo egy őskori gumi, hideg is volt, be se melegítetted, mit vársz persze hogy megcsúszik.
Én BT16osom is megcsúszik ilyenkor, hideg is van, minta sincs rajta
Egyik cimborámnak megyünk megnézni egy 2008-as Fazer 600-at! Az általános dolgokon kívül mire figyeljünk a vásárlásnál? Van valami vele született betegsége a típusnak?
Többször csináltattam vele dobokat, de email-re eléggé ritkán válaszolt, így gyorsabb valamelyest
@Motoros79: Motul 5100-zal nem jársz rosszul.
Érdeklődtem a honlapján megadott emailen kipufogó ügyben, de nem válaszol
Neki bejött.
http://youtu.be/6pvCsteQSUg
http://youtu.be/0L2Qqeo7fwg
Nem tud valaki véletlen FZS 1000-hez hátsó sárvédőt? :)
Köszi
Nemeth0619-cel rájöttünk, hogy van privát üzenetküldési lehetőség.
Hogy lehet írni?
- klikk a személy adatlapjára és ott az "Új üzenet"-re.
Hogy lehet olvasni?
- felső címsor -> Fórum -> Üzenetek.
Csak nygytatasan.
Megyek a tomeg utan hatul.
Nekem csak annyira hogy az sv topik kedvenc kerdese minden ujonctol hogy a "180-as gumi felmegy e"?
A rosso 2-vel volt a legjobb kanyarodni.8000 es kuka.
Kivancsi leszek a vagott sliccre.
Én BT16osom is megcsúszik ilyenkor, hideg is van, minta sincs rajta