Egy valahogy úgy szoktam számolni, hogy minimum 1000km t elmegyek 1 mm rel. Persze sok mindent figyelembe kell venni,
Ha túra tempóba megyek és nem autópályázok , akkor valószínű,hogy többet mész el mint 1000km er. Persze ez mind függ,hogy milyen keménységű gumid van, mennyire húzod neki,milyen keményre van fújva a gumid és amit egyedül Mariazell és könyékén vettem észre,hogy milyen aszfalton motorozol. Ez a aszfalt valamiért igen gumigyilkos. Mondjuk én sport gumit használtam a fazerre, egy sport tura guminál ez akár lehet 2000km/1mm is vagy akár több.
Hát ha a motorra vagy kíváncsi, akkor kényelmi vonalon azért jobb mint a fazer,jobb a szélvédelem, van benne ABS,kipörgésgátló, elektronikus futóműállítás,3 doboz. Sok tapasztalatom még nincs vele,de motorikusan azért jóval gyengébb a fazernél és még nem érzem át ezt a 2 hengeres feelinget
Mennyire sürgős? Nekem lehet hogy az van rajta hátul (nem tudom most megmondani mert a szervizben van), és épp azon filóztam a napokban hogy cserélném, és jó lenne ha valaki megvenné. Hétfőn rákérdezek, profilmélység elég fasza, de ha kell leméretem, vagy csütörtökön bemegyek és le is fotózom.
Ha túra tempóba megyek és nem autópályázok , akkor valószínű,hogy többet mész el mint 1000km er. Persze ez mind függ,hogy milyen keménységű gumid van, mennyire húzod neki,milyen keményre van fújva a gumid és amit egyedül Mariazell és könyékén vettem észre,hogy milyen aszfalton motorozol. Ez a aszfalt valamiért igen gumigyilkos. Mondjuk én sport gumit használtam a fazerre, egy sport tura guminál ez akár lehet 2000km/1mm is vagy akár több.
Úgy komplett csomagként.
Tán te voltál velünk motorozni Szlovákiában Hirtelen nem ugrott be ki vagy
Igen,vettem egyet