Üdvözletem mindenkinek
A tegnapi nap FZ6S tulaj lettem. Olajat szeretnék cserélni, de látom, hogy a szűrő leszedéshez olajszűrő leszedő tányér kell. Valaki tud ebben segíteni, hogy milyet vegyek?
Köszönöm
Csak egy tipp, helyedben nem nagyon mozgatnám/hajtanám be az Fz tükreit. Sajnos egy préselős megoldással van megcsinálva, én nem nyitogattam sokat, hanem ugyanígy mint neked be volt hajtva, aztán tavasszal jött a meglepetés, hogy mind2ő lötyögött, elég idegesítő volt mikor mentem vele, hogy állandóan mozognak. Meg lehet oldalni kb 150ft-ból, hogy ne lötyögjön, csak akkor nem lehet behajtani őket max egy 10perces szerelés után!
köszönöm a hozzászólásokat -téli gumit most vettem Hankook -ot és eddig sem jót sem rosszat nem tudok róla mondani- de talán akkor jó a gumi ha észre sem vesszük hogy van :) már azon vagyok ,hogy visszategyem a nyárit amivel a kocsit vettem ( kb 4 mm,vagy kicsit több a minta - continental) vagy vegyek újat 15-16 ezres kategóriában ,tudom kicsit még korai ,de gyorsan itt a tavasz :)
De így van de ezek a cnc karok már olyan picik,hogy az én tepsi kezemmel már nem tudnám csak 1-2 ujjal húzni. Ezért gondoltam könnyebben húzható a kar!
Persze nem muszáj Betat venni...