100%-ig még nincs meg a jelölt, de van pár kiszemelt és van elképzelésem hogy milyet szeretnék ( egyenlőre szürkét szeretnék sötét csíkokkal, és lehetőleg fiatalt )
Megvan már a jelölt? Egy kollégám sajnos agyvérzést kapott 1,5 éve és most már biztos, hogy nem kapja vissza a jogsiját, de ráülni sem tud és van neki egy 2004-es elég jó állapotú XX-e amitől a család könnyen lehet, hogy olcsón megválna. Jelenleg nekem 1 millát mondtak, de ez erősen alkuképes ár. Magamnak gondoltam, de az SV-t úgysem viszik el addigra mire az XX-et valami kereskedő meg nem veszi fillérekért mert kell nekik a pénz.
Sziasztok!
Gondoltam lecserélem a kormánycsapágyamat (FZ6 S2) kúpgörgősre, de ahogy néztem homorúra van köszörülve a csésze a golyóknak.
Valakinek van valami ötlete?
Miután telefonon beszéltünk veled, kb 1 hét múlva többen is kerestek Ketten komolyra mondták, hogy kell nekik...ebből az első kb. faképnél hagyott és a megbeszélt időpontra nem jött el, majd még arra se volt képes, hogy azt mondja "bakker hagyjuk találtam mást" ( miután facebookon rákerestem, ott láttam, hogy vett magának egy kék-et )...csodálom, hogy nem írt még ide a csoportba hogy fazeres lett
Nos a másik komoly érdeklődő munkából adódóan kicsit késett, de új év 3.dik napján felkeresett és jött a gépért Majd a rossz idő levonulása után (1.5 hét) el is vitte
Röviden ennyi, igen elvitték. Bár utánna pár napig fájt a szívem utána, de kihevertem
mi lesz a következő gép?
Gondoltam lecserélem a kormánycsapágyamat (FZ6 S2) kúpgörgősre, de ahogy néztem homorúra van köszörülve a csésze a golyóknak.
Valakinek van valami ötlete?
Nos a másik komoly érdeklődő munkából adódóan kicsit késett, de új év 3.dik napján felkeresett és jött a gépért Majd a rossz idő levonulása után (1.5 hét) el is vitte
Röviden ennyi, igen elvitték. Bár utánna pár napig fájt a szívem utána, de kihevertem
neked elment?
Megvan e még a motor Peti?
Az enyém is éppen ilyen.
Én ezt vettem:
http://www.szerszamkell.hu/aut...
mindjar megyek egy haztomb koruli probautat.
Mondjuk en az ezerforintos teszkos lemezes bizgerevel eddig mindig megoldottam.