Sziasztok, olajcsere, elött vagyok. Idáig a mol-nak a 10w 40-esével jártam, kicsit durvának érzem vele a váltó működését, így kipróbálnék egy másik olajat. a motulnak gondolkodom a 5100, vagy 7100 as fajtáján. Szerintetek melyik lenne jobb, most így a hidegebb időben?
Nekem pár éve 270be volt cakk pakk a Nordkapp. Bár kétszerfizett em szállásert. A többi vadkemping vol. 9500 km volt a ttáv. Bárssikerült egy 20 ezer forintoskompon bliccelni is.
Tegnap azt számolgattam. Benya 450 körül, egy kompolás (a rövidek) 2-3e, ezek is kerülendők. De írtam is, ez az alja. Reálisan olyan 400 körül van a rövid változat. Ja és benne van, hogy öcsémnél alszok 2-4 éjszakát... ;) merthogy Ő arra fele lakik...
Akkor sok választásod nincs.
A túra vonal nem annyira kiegyezett inkáb also-középtartományban teltebb és kevesebb a power,a sport meg pont sokkal hegyeseb fenn.De lealább 180-200 ló,viszont kicsik és az a malac a hordón póz gáz.
Ami sportos,kényelmes,erős,pakolható az kics....tt drága.
A tracerben meg pont ez a jó,olcsóbb is relative,van benne bugi,pakolható is meg az hogy keskeny.
Bár tény hogy ha oda jutok mást veszek az tuti.
Főképp a Fazerével megegyező vagy nagyobb teljesítményűt vennék. Az se baj, ha picit gyengébb, de kiegyensúlyozottabban adja le, amit tud (de 40-50 lóerőt nem szeretnék "elveszíteni"). Az M09 Tracer nekem keskeny.
4.975.000-es kezdőárával valahol a Multistrada mögött lehet, mint "lehetőség". Ja... közben megnéztem. Multistrada kezdőára 5.980.000. Ezeket kár volt megemlíteni.
De pont ezt szeretem benne.
Van az FZ1 széles tankjában, széles üléspozíciójában valami szexi.
Amúgy titkos favoritom a speed monnyuk idei vagy a 2016-os.De az se olcsó.
A túra vonal nem annyira kiegyezett inkáb also-középtartományban teltebb és kevesebb a power,a sport meg pont sokkal hegyeseb fenn.De lealább 180-200 ló,viszont kicsik és az a malac a hordón póz gáz.
Ami sportos,kényelmes,erős,pakolható az kics....tt drága.
A tracerben meg pont ez a jó,olcsóbb is relative,van benne bugi,pakolható is meg az hogy keskeny.
Bár tény hogy ha oda jutok mást veszek az tuti.