Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, olajcsere, elött vagyok. Idáig a mol-nak a 10w 40-esével jártam, kicsit durvának érzem vele a váltó működését, így kipróbálnék egy másik olajat. a motulnak gondolkodom a 5100, vagy 7100 as fajtáján. Szerintetek melyik lenne jobb, most így a hidegebb időben?
Egy még van, Belorusszia
Ha Te 270 akkor, én simán 400 most. Eleve a vas többet eszik...
Európában? Kevés hely lehet... K turista. :)
Van olyan hely, ahol te még nem jártál?
Nekem pár éve 270be volt cakk pakk a Nordkapp. Bár kétszerfizett em szállásert. A többi vadkemping vol. 9500 km volt a ttáv. Bárssikerült egy 20 ezer forintoskompon bliccelni is.
Nem kevés. :-)
Tegnap azt számolgattam. Benya 450 körül, egy kompolás (a rövidek) 2-3e, ezek is kerülendők. De írtam is, ez az alja. Reálisan olyan 400 körül van a rövid változat. Ja és benne van, hogy öcsémnél alszok 2-4 éjszakát... ;) merthogy Ő arra fele lakik...
Akkor is kevés, nézzél utána csak annak, hogy arra felé mennyibe kerül a benya többiről nem is beszélve
Csak egy kicsit. Ez a sátoros, babkonzrves verzió... :)
Szerintem egy kicsit alászámoltál nagyon
Akkor ez tetszeni fog Neked, kb 5méterre parkol tőlem.
Street triple.09-es még kereklámpás.
Töröltél a profilodból mindent? Már nem emlékszem, milyen motorod van.
Amikor látják az én gépem az első reakcio hogy milyen pici.
De pont ezt szeretem benne.
Nekem / ahhoz képest, amit szeretek / ami hozzám illene, szűk.

Van az FZ1 széles tankjában, széles üléspozíciójában valami szexi.
Akkó mé gond a tracer?
Amúgy titkos favoritom a speed monnyuk idei vagy a 2016-os.De az se olcsó.
A kimondott túra vonal a motorok szélessége miatt nem jön be. Sokat közlekedem városban is, ott pedig előny a szlalomozás, pirosnál előre menés stb.
Akkor sok választásod nincs.
A túra vonal nem annyira kiegyezett inkáb also-középtartományban teltebb és kevesebb a power,a sport meg pont sokkal hegyeseb fenn.De lealább 180-200 ló,viszont kicsik és az a malac a hordón póz gáz.
Ami sportos,kényelmes,erős,pakolható az kics....tt drága.

A tracerben meg pont ez a jó,olcsóbb is relative,van benne bugi,pakolható is meg az hogy keskeny.
Bár tény hogy ha oda jutok mást veszek az tuti.
Főképp a Fazerével megegyező vagy nagyobb teljesítményűt vennék. Az se baj, ha picit gyengébb, de kiegyensúlyozottabban adja le, amit tud (de 40-50 lóerőt nem szeretnék "elveszíteni"). Az M09 Tracer nekem keskeny.
4.975.000-es kezdőárával valahol a Multistrada mögött lehet, mint "lehetőség". Ja... közben megnéztem. Multistrada kezdőára 5.980.000. Ezeket kár volt megemlíteni.
Versys 1000,Mt09 tracer sincs.
Kihagytad a bmw s1000xr-t!