Látom "ausztrál kiadás"...már a kép alapján
Szép vas!
Én nem hinném, hogy olyan nagy baj lenne, szerintem is max a lerakódott korom lehetett - mondom ezt kvázi laikusként.
Nemrég vettem egy FZS600-at. Eddig nem hajtottam nagyon, 90-100-110, nyugis fordulatszámon. Ma viszont belepörgettem egyszer kétszer a pirosba álló helyzetben csak hogy halljam az amúgy is szép hangját. Majdnem a tartomány végén fekete füst jött a kipufogóból. Nagyon halvány, nem sűrű füst volt, aztán el is múlt egy-két ilyen akció után. Utána menet közben is kihúzattam, aztán teljesen elmúlt. Ez csak az összegyűlt lerakódás lehetett a kipufogóban? Olaj az kékes lenne és egyébként sem fogyott belőle.
Helyesen gondolom vagy nézessem meg egy szerelővel a masinát?
A kényelem szubjektív, illetve egyes tipusoként másképp változtatható (kormány ülés lábtartó)...
Kérdés, hogy anyagiak (fenntartás) mennyire befolyásolnak.
Fzs600, Fz6 takarékosabb, fzs1000 dinamikusabb. Próbáld ki őket, lehetőleg pár száz km-en: a tdm érzés pl csak akkor jön ki, egyébként semmilyennek fogod találni... fz6 1. generációjának borzalmasak a gázreakciói, de az is finomítható egy pc-vel. Macskaszemű fzs600 jó választás, csak már öregednek azok is (ennyiért meg kapsz visz. fiatal 600ast).
Szia. Nekem is ilyen gépem volt, csak 600as. Utána volt FZ6 és most van az FZ1000es. Szerintem az 1000el jobban járnál. A saját tapasztalatom szerint sokkal kényelmesebb mint az fz6-os volt.
Sziasztok!
3-4 hónapon belül szeretnék motort vásárolni volt egy 93-as gsx 750 f -de kényelmetlen volt hosszútávon / Berlinben dolgozok/ mennyire kényelmes a fz 6 és az 1 -es? max 800000ft lesz rá! gondolkodok még a yamaha tdm 900 ill 1200 s banditon vagy maradok hű a gsx 750f-ez egy 2005-ös és lecserélem a gyári kormányt túrakormányra! De még nem tudok dönteni!
A 66-os út megvolt már valamelyik részletében? Ha lessz időm egyszer 2-3 hónap egyben nekiesek motorral az fix.Florida cap canaveral visszaszámolós órájánál kéne egy selfie.
Sziasztok!
FZ6 -os motoromhoz keresnék sportdobot. E jeles kéne és amiben van db killer. Tudtok ajánlani valamit, ami árban nem 150.000, jó a használt is, hátha akad valakinek eladó :)
Üdv!
Jusson majd eszedbe, hogy fintorogtál szeptemberben a 15 fokban, amikor januárban nézed az időképet, hogy mikor lesz már tartósan 8 fok, hogy gurulhass egyet.
Egyébként teljesen megértelek, én is hasonlóan működök.
Szép vas!
Én nem hinném, hogy olyan nagy baj lenne, szerintem is max a lerakódott korom lehetett - mondom ezt kvázi laikusként.