Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom "ausztrál kiadás"...már a kép alapján
Szép vas!
Én nem hinném, hogy olyan nagy baj lenne, szerintem is max a lerakódott korom lehetett - mondom ezt kvázi laikusként.
Sziasztok!

Nemrég vettem egy FZS600-at. Eddig nem hajtottam nagyon, 90-100-110, nyugis fordulatszámon. Ma viszont belepörgettem egyszer kétszer a pirosba álló helyzetben csak hogy halljam az amúgy is szép hangját. Majdnem a tartomány végén fekete füst jött a kipufogóból. Nagyon halvány, nem sűrű füst volt, aztán el is múlt egy-két ilyen akció után. Utána menet közben is kihúzattam, aztán teljesen elmúlt. Ez csak az összegyűlt lerakódás lehetett a kipufogóban? Olaj az kékes lenne és egyébként sem fogyott belőle.
Helyesen gondolom vagy nézessem meg egy szerelővel a masinát?

Előre is köszi! :)
hétvégén suzuki vstrom1000 teszt
kíváncsi leszek rá
Öregszenek, de meg sem kottyan nekik
(erre még dobj rá bő 1200 km-t)
Ja és 1,2-es bandi felejtő. Fék gyenge, a nyomaték gumifaló tud lenni + 1000es fazer agilisebb.
A kényelem szubjektív, illetve egyes tipusoként másképp változtatható (kormány ülés lábtartó)...
Kérdés, hogy anyagiak (fenntartás) mennyire befolyásolnak.
Fzs600, Fz6 takarékosabb, fzs1000 dinamikusabb. Próbáld ki őket, lehetőleg pár száz km-en: a tdm érzés pl csak akkor jön ki, egyébként semmilyennek fogod találni... fz6 1. generációjának borzalmasak a gázreakciói, de az is finomítható egy pc-vel. Macskaszemű fzs600 jó választás, csak már öregednek azok is (ennyiért meg kapsz visz. fiatal 600ast).
Szia!
FZ6-n után, FZ1-s van jelenleg. Csak megerősíteni tudom amit írtál. Sokkal jobb!
Szia. Nekem is ilyen gépem volt, csak 600as. Utána volt FZ6 és most van az FZ1000es. Szerintem az 1000el jobban járnál. A saját tapasztalatom szerint sokkal kényelmesebb mint az fz6-os volt.
Sziasztok!
3-4 hónapon belül szeretnék motort vásárolni volt egy 93-as gsx 750 f -de kényelmetlen volt hosszútávon / Berlinben dolgozok/ mennyire kényelmes a fz 6 és az 1 -es? max 800000ft lesz rá! gondolkodok még a yamaha tdm 900 ill 1200 s banditon vagy maradok hű a gsx 750f-ez egy 2005-ös és lecserélem a gyári kormányt túrakormányra! De még nem tudok dönteni!
Érdekességekért San Fransisco-ba érdemes beugranod.
Nem végig autózható a 66.-os és kell egy hét hozzá.
Amúgy fulljók ezek a technikás egyenesek.
Ha csak kis részletében is, de igen.

link
beszaras
A 66-os út megvolt már valamelyik részletében? Ha lessz időm egyszer 2-3 hónap egyben nekiesek motorral az fix.Florida cap canaveral visszaszámolós órájánál kéne egy selfie.
Nem is rossz, nem is rossz Zoli! :)

Death Valley Nemzeti Park, Nevada.
Szerintem még mindig ott van.
USA.
Kép alapján Nevada lehet.
Hol jártál
Ottani 45 fokban sem sok motoros mászkált. Kényes dolog ez a motorozás.
Naja...
De dacoltam a ma reggeli 7 fokkal is.
Sziasztok!
FZ6 -os motoromhoz keresnék sportdobot. E jeles kéne és amiben van db killer. Tudtok ajánlani valamit, ami árban nem 150.000, jó a használt is, hátha akad valakinek eladó :)
Üdv!
Túl kényes vagy
Látod, én is megkaptam...
Reggel 7kor hűvösebb volt kissé...
Jusson majd eszedbe, hogy fintorogtál szeptemberben a 15 fokban, amikor januárban nézed az időképet, hogy mikor lesz már tartósan 8 fok, hogy gurulhass egyet.
Egyébként teljesen megértelek, én is hasonlóan működök.
Eleg kenyes vagy.
15fok körül volt pár helyen, napközben.
szél is volt bőven...