Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyanokat tudnék elképzelni, mint: Bking, ZZR1400, Z1000SX, R1200GS, Multistrada 1200S, VFR1200 - kíváncsi leszek, az új FZ1 hogyan fog sikerülni.

Ezek jutottak hirtelen eszembe. Azt még elmondanám, hogy mélyrehatóan egyiknek sem néztem utána. Teljesítményük, karakterisztikájuk, hallott vélemények alapján tetszettek meg, lehet ha oda kerülne a sor, a fele kiesne nagyon gyorsan.
és mi lenne helyette
Nálam a pénz tart vissza.
Ha lenne plusz zsebben két kis kupac a bejáratásnál tartanék,bár sok változás nem lenne.
!

Nem terveztem, nagyon egymásra találtunk. Persze milyen egy férfi, mindig új partnerrel szemezget, szóval kíváncsiságból megnéztem mi lehetne az utódja, de mind 2 millió környékén voltak, annyi rávaló (KP-ban) meg sokára lesz. De azt mondanám, hogy inkább a motor maga tart magam mellett, mintsem a pénz hiánya.
Eladod az egészet?
Október végére lesz!
Jövő héten jön még egy kétkerekű az ólba.
2007 DRZ400S
Ennek a dolognak lett megoldása?
Éppen elkezdtem fontolóra venni a Trollstigent, meg egy norvég körutat. De az min 6-8000km és két hét. Meg vagy 250-300 khuf...
Köszi, megtörtént hitelelbírálás alatt van a kinézett autó. Bővebben leírnád esetleg...
Azonnal torold a gondolatot a fejedbol!
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismerős e Pécsen azon belül is hallott e valamit a varioauto kereskedésről. Esetleges autóvételi szándékom van onnan. Segítő válaszokat előre is köszönöm
Ja, hát... én is ültem már SLS Mercedesben.
Nem nekem hoztuk. VFR a garázsban van.
800-as VFR után, hogy hogy FZ6 lett a választás?
Végül lett akksi, és meg lett véve egy fz6s.
FZ6 bal oldalidom a képen látható állapotban 6e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
A GS500 fórumon egy tag a topcase-be rakott egy 35 Ah-s gépjárműakkut és két méter vezetékkel bekötötte az akku helyére.
Csináld azt.
szerintem a gyárinál nagyobb nem fér bele
elég szűk a hely
Srácok, FZ6S-be mekkora akksi fér be maximum?
Ez piszok jó kép.
Az esti koktél igen vaddisznó volt
Ez jó volt..