Olyanokat tudnék elképzelni, mint: Bking, ZZR1400, Z1000SX, R1200GS, Multistrada 1200S, VFR1200 - kíváncsi leszek, az új FZ1 hogyan fog sikerülni.
Ezek jutottak hirtelen eszembe. Azt még elmondanám, hogy mélyrehatóan egyiknek sem néztem utána. Teljesítményük, karakterisztikájuk, hallott vélemények alapján tetszettek meg, lehet ha oda kerülne a sor, a fele kiesne nagyon gyorsan.
Nem terveztem, nagyon egymásra találtunk. Persze milyen egy férfi, mindig új partnerrel szemezget, szóval kíváncsiságból megnéztem mi lehetne az utódja, de mind 2 millió környékén voltak, annyi rávaló (KP-ban) meg sokára lesz. De azt mondanám, hogy inkább a motor maga tart magam mellett, mintsem a pénz hiánya.
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismerős e Pécsen azon belül is hallott e valamit a varioauto kereskedésről. Esetleges autóvételi szándékom van onnan. Segítő válaszokat előre is köszönöm
Ezek jutottak hirtelen eszembe. Azt még elmondanám, hogy mélyrehatóan egyiknek sem néztem utána. Teljesítményük, karakterisztikájuk, hallott vélemények alapján tetszettek meg, lehet ha oda kerülne a sor, a fele kiesne nagyon gyorsan.