Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en 12 ezret mentem a 3-al de mar nem volt uj amikor vettem...a pirelli angel gt-t ajanljak meg...
PR4 nálam is elmegy 12-15ezret. Jelenleg 10e van benne. Előtte conti road attack volt, 8e bírt. Contitól tapadásban is jobb.
Köszönöm a táblázatot , és a hozzászólásokat!
Nem tudom, mi az igeret Michelin-oldalrol (talan +20% PR3-hoz kepest), es mi az elvarasotok. Nalam van benne 10.000 km es van anyag meg boven benne. Nem mondanam, hogy a fele, de meg lehet jovore is kibirja.
A képesmotoron találtam egy érdi srác hirdetését,de már elfogyott neki sajna!
apróhirdetések között mintha nemrég láttam volna egyet
Sziasztok,doboztartó konzolt keresnék fz6n-re 2004-ees,előre is köszi mindenkinek !
A gumi topikjaban. Mostanában. Jobbankopik mint a har madik
neked hány km van benne tényleg gyorsan kopik a pr4
tudsz dátumot is mondani vagy hamar megtalálom
Pilot road 4-es tapasztalatokat érdemes elolvasni a motorozz. Hu aktuális topikjaban.
Mijóta lejjebb eresztettem a hátsó PR4 nyomását 2.2 - 2.3-ra, azóta nagyobb megelégedéssel használom. Pilot Power 2 CT-re pedig nem panaszkodhatom (bár Ausztriába, vizes úton, mintha a kanyar közepén ki akarta volna egyenesíteni a motort, de ez lehet csak a víz miatt), mindenhol megállja a helyét.
R6...
Igen! Nem használja 110% on!
Köszi! Michelin re tettem a voksom èn is...
Mennyire hajszolja es milyen gepet?
A szele olvadt a kozepe-oldala szep sima?
xaros metzeler z6 al is voltam kakucson, semmi baja nem volt.

Még 2007 ben, amikor először kimerészkedtem pályára nézőként, volt egy fz6 os koma, gyári bt20 al, térden fordult a pályán, aki ismeri ezt a gumi, azt tudja, hogy az egy igazi bakelit gumi,,,,
csak gratulálni tudok neki
nah de hogy valami segítség is legyen
én a helyedben michelin pilot road 4 et vennék, igen fasza gumi, szerintem bőven 15e km t el fog menni.

Ha nem sportgumival akarsz gizdulni, akkor se a pálya orientáltakat mondanám:
bridgeston s20 evo
michelint pilot power 2ct vagy pilot power3
pirelli diablo rosso corsa
contit, meg a dunlop sportsmart 2őt nem ajánlom
Ismerős pont a ledobott slickre esküszik! Pár perc ès jobb mint az ùj....
még annyit hozzáfűznék, hogy egy mintás pályagumi kopott állapotban jobban csúszik, mint egy keményebb sportgumi. legalább is tapasztalatom szerint
Melegedessel nem lesz gond,viszont fze600 al ki kell akasztani a gazt kanyarban is hogy elojojjon a d212 hoz hasonlo mintas palyagumi tapadas elonye.
Nwgyon pengenek kell lenni es gyakorlatilag allando elmebeteg gyorshajtassal kene menni utcan.
Viszont kb 4-5000 alatt kockasra kopik a 40-50e-res uj gumi.
Volt fenn rosso corsa ami ezeknel jobban kopik,az se csuszott meg a pr2 sem.
Valszeg eggyik hatarat sem ertem el utcai normal haladassal,csak a corsa 2000 et futott (hasznalt 3 milis) a pr 2 remelem 12-ezret elbir,(ez vatta ujonnan 7 milis).
Itt egy kis chart a Michelin-felhozatalról.
Nekem az a tapasztalatom,hogy a mai modern sport túra gumik tokeletesrk közútra. Kis pályán is (kakucs) sokat ,meg durván kell menni hogy tulmelegedjenek. Ezek közúton hamarabb melegszenek be ill. Kb 2dzer annyi km tudsz veluk elmenni.
Izé, vágott slickre gondoltam.