Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Történt már olyan valakivel, hogy Givi oldaldoboz tartó konzólról leestek, letörtek a kis gombák, amik a monokey dobozok aljába kapaszkodnak? Konkrétan azok, amik a keresztmerevítőbe vannak becsavarozva.
Nekem az egyik oldalon eltört a csavar feje, a másikon kitekeredett a keresztmerevítőből. Még jó, hogy maga a merevítő nem tudott menet közben kiesni a sárvédőből, mert akkor azt is elhagytam volna az meg nem szerezhető be utólag.
Amikor menetjavítás pótlás után összeraktam, azt láttam, hogy van benne statikus terhelés rendesen, amin gondolom az sem segít ha megpakolt dobozok himbálóznak rajta.

Akinek ilyenje van nézzen rá néha a csavarokra, hogy nem lazultak-e fel vagy nem kezdett-e beletörni a menetbe.
Milyen szempontból?
Ma toltunk egy karikát, de cudar egy idő volt
Lesz kinek eladni a Fazert...
Ajjaj,latod ettol mar félnék...
Már most visszavágyom!
Sőt, a menyasszonyom egyre többször nézi meg a videót és azt mondja, kedve támadt motorozni....úgy, hogy ő vezet
jo kis videjóóó , biztos jót motoroztatok
yamaha fzs 600 alkatrészei eladok 0674275150
Sziasztok!
Vadi új gyári u-lakat/by Abus/ 14eFt
Ezen kívül Abus lakatok, láncok a bolti ár kb.feléért
Teloszámom az adatlapon
Meguntam a rezgést, trolihangot!
Rendeltem egy gumis első lánckereket!
Helyes.
Nem ártana kikormolni szerencsétlent...
A 4.5 és 5.4 között voltam eddig mindig. A 4.5 hosszú távú túra volt két személlyel, az 5.4 már nagyon sietős módban sikerült. Az idei év (elmúlt kb. 4 ezer km) áltlaga 4.9.
Az 1000-es motorblokkal (Thunderace) nekem is 5 körül fogyasztott
Akár hogy is nézzük a 600-as mégiscsak 1 l-el kevesebbet iszik, a vezetési stilus, körülmények viszont kitesznek 1,5-2 litert.
FZS1000. Túratempó 1 vagy 2 személlyel (megengedett+20-30kmh) 5 liter, szerpentin stb forszírozott tempóban 5.5 - 6 liter. Rekord 4.5 liter. Pályát még nem tudok.
Sziasztok!

Megjöttünk a Wildalpen / Hallstatt túránkról!
Kerek 1000 km, majrécsík eltüntetve, 5 lityós átlagfogyasztás két személlyel!
Hamarosan lesz videó is!
Szerintem semmi baj a csuklóddal, egyszerűen élvezed az erőt amit uralsz!
Valami baj lehetett akkoriban a jobb csuklómmal,de nekem 5-5,5 volt a minimum amit evett.
Ìgyvan , mindkèt állìtás :) 1 x volt.talán igaz se volt.!. ;) motorfek kellett hogy ne melegedjen el a fek...
3,7?
Az nyilván osztrák benzin volt
Meg mindig lefelé mentél
Azt meglepődve konstatáltam, hogy nem olyan mint a diesel autóm, ami 2000-es fordulaton jól érzi magát, ennél meg 4000 alatt semmi sem történik
Jaja, a Burgman 400-asom is ugyan annyit fogyszt (de azt akkor csak rövid utakon a városban)
Szerintem ilyen gyatra fogyasztással robogóval is járhatnátok