Az ötlet nem rossz, már csak a tartó meg valami platni kellene, a hátsó ülés foglalt
A szenderd tartó 23e-ért van....gondolom ez lehet az amiről OldPiet beszélt.
Ha lenne mintám, legyártatnám inkább. Kínai konzol létezik? Ha már szar, legalább legyen olcsó...
Mivel én idén vettem az FZ6 S-t, így most vettem rá hátsó doboztartó konzolt is.Az egyik oldali gond nélkül felment.A másik oldalit hajtani, kellett közérakni egy köszörült alátétet, és csak úgy tudtam felrakni. Elb@tak egy hegesztést. Vagy hamisat kaptam, vagy a hegesztő vendégmunkás másnapos volt.Ezek után nem vettem givi dobozt hozzá.Hanem egy kínait negyedáron.Tegnap jöttünk meg az Adriáról és a doboz is kibírta,pedig mocskosul meg volt rakva...Viszont megvettem a konzollal a puha oldaltáska tartót is, na az nagyon hasznos ! És azzal nem volt baj.Dőlt is a motor az úton, igaz állóhelyben, de a megrakott puha táska felfogott mindent.Meg a bukógomba,persze....
Nekem ugyan FZ6S-em van , de a Givi konzolt 3x-ra sikerült felszerlni, egy pár csavart elnyaltam ,végül satuban utánna kellett fél cm-t görbíteni mire nagy nehezen sikerült felcsavarozni.
Hétvégén kiruccanunk Wildalpenbe viszont egyelőre a hátsó doboz vásárlási projektem még nem valósult meg.
Esetleg lenne valaki, aki ki tudna segíteni 3 napra egy tartóval és egy dobozzal, FZS 600-asra?
Ha nem, akkor sincs gond, csak gondoltam megpróbálom, hátha...
Bárhogy szenvedtél a hidegben, nagyon irigyellek ennyi élményért.
Én meg vettem a Fazer mellé egy Piaggio X8-at, hogy még többet tudjak motorozni. mint eddig (nagy túrákra nincs időm, gondoltam formában tartom magam egy kis melóba járással a hétvégi rövid motorozások közt - városban rohangálni viszont nem a Fazer a megfelelő, sajnálom rá)
Mi most értünk haza.10 napot voltunk, 3140km.
Ausztria, Svájc, Francia Alpok, majd le a tengerpartra. Ott Monte-Carlo,Cannes, majd Olaszország Pisa,Livronobol meg haza vonattal.
Az Alpok kemény volt, átlagba 10-18fok között motoroztunk.Jó pár hágót megjártunk,ott 4-6fok volt,persze 2000méter felett...
Ennek ellenére igen fasza volt
A szenderd tartó 23e-ért van....gondolom ez lehet az amiről OldPiet beszélt.
Ha lenne mintám, legyártatnám inkább. Kínai konzol létezik? Ha már szar, legalább legyen olcsó...