Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ötlet nem rossz, már csak a tartó meg valami platni kellene, a hátsó ülés foglalt
A szenderd tartó 23e-ért van....gondolom ez lehet az amiről OldPiet beszélt.
Ha lenne mintám, legyártatnám inkább. Kínai konzol létezik? Ha már szar, legalább legyen olcsó...
SZerezz egy lajosos vizhatlan hengerzsakot.
Olcso,jo.
Végszükség esetén marad a tanktáska meg két hátizsák kombó
Mivel én idén vettem az FZ6 S-t, így most vettem rá hátsó doboztartó konzolt is.Az egyik oldali gond nélkül felment.A másik oldalit hajtani, kellett közérakni egy köszörült alátétet, és csak úgy tudtam felrakni. Elb@tak egy hegesztést. Vagy hamisat kaptam, vagy a hegesztő vendégmunkás másnapos volt.Ezek után nem vettem givi dobozt hozzá.Hanem egy kínait negyedáron.Tegnap jöttünk meg az Adriáról és a doboz is kibírta,pedig mocskosul meg volt rakva...Viszont megvettem a konzollal a puha oldaltáska tartót is, na az nagyon hasznos ! És azzal nem volt baj.Dőlt is a motor az úton, igaz állóhelyben, de a megrakott puha táska felfogott mindent.Meg a bukógomba,persze....
Ilyen üres a város, se autók se emberek
Vagy a többség yachttal, repülövel járkál, esetleg mindenki keményen dolgozik
Nekem ugyan FZ6S-em van , de a Givi konzolt 3x-ra sikerült felszerlni, egy pár csavart elnyaltam ,végül satuban utánna kellett fél cm-t görbíteni mire nagy nehezen sikerült felcsavarozni.
Sziasztok!

Hétvégén kiruccanunk Wildalpenbe viszont egyelőre a hátsó doboz vásárlási projektem még nem valósult meg.
Esetleg lenne valaki, aki ki tudna segíteni 3 napra egy tartóval és egy dobozzal, FZS 600-asra?
Ha nem, akkor sincs gond, csak gondoltam megpróbálom, hátha...

Előre is köszi!
fasza
bár a köridőd nem lett túl jó
Peti ezt nézd:

Monaco F1 pálya

Hol a like gomb?!
nekünk is volt ilyen, plusz tetézte, hogy a sisakom is párásodott, volt hogy 3 csíkot láttam, beszarás volt
Nekünk júniusban tej köd volt, és négy fok.
Bocs, ezzel nem tudok versenyre kelni. ;-)
Ja azis megvan pózolósban
Látom ti is jártatok a Stelvion, mi is megmásztuk, persze esőben
Timmelsjoch is fasza volt, és nem esett
én is lőttem egy új motort
Köszi,
Szép helyeken jártunk,jót motoroztunk, igen fasza volt a xar idő ellenére
Motorral felpöfögtünk 2750 méterre majd felvonóval 3260-ra.
Francia részen, pár hete esett is a hó, amikor mi voltunk, csak egy kis jégeső
Talán.
Bárhogy szenvedtél a hidegben, nagyon irigyellek ennyi élményért.

Én meg vettem a Fazer mellé egy Piaggio X8-at, hogy még többet tudjak motorozni. mint eddig (nagy túrákra nincs időm, gondoltam formában tartom magam egy kis melóba járással a hétvégi rövid motorozások közt - városban rohangálni viszont nem a Fazer a megfelelő, sajnálom rá)
A kamera mögött.
Volt hüvi de megoldottam.
Egyszerre voltam olaszban es ausztriaban.
Mi most értünk haza.10 napot voltunk, 3140km.
Ausztria, Svájc, Francia Alpok, majd le a tengerpartra. Ott Monte-Carlo,Cannes, majd Olaszország Pisa,Livronobol meg haza vonattal.

Az Alpok kemény volt, átlagba 10-18fok között motoroztunk.Jó pár hágót megjártunk,ott 4-6fok volt,persze 2000méter felett...
Ennek ellenére igen fasza volt