Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne.
Nekem semminek, de mentem a barátommal. Olyan motorokat hirdetnek kitűnő állapotúnak, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska. Ti most végül elmentetek túrázni?
Minek neked egy fazek?
Ha valaki időt akar spórolni magának, akkor a téti és szombathelyi címmel hirdetett motorokat el se megy megnézni! Sajnos nekünk mindkettő megvolt.
Ha ez segít, nekem pont akkor vált szarabbá a váltóm (hangosabb, pontatlanabb) amikor 15W-50-es Motul 5100-ról átálltam 10W-40-re. Ha ez lefut, állok is vissza a 15W-50-re. 0 fokig ez is jó, annál hidegebben meg nem motorozok. Esetleg hallgatok a szerelőmre, aki szerint nekem pont a Valvoline 10-40-re van szükségem, attól lesz a vajpuha váltó...
en most 15 w 50 toltottem bele a 10 helyett de finomabban megy a gep
ha osszel is sokat hasznalod akkor maradj meg a 10nel, de 50 helyett ne tolts 40et szerintem
Sziasztok! 15w50 em van most a gépben, és a váltást nagyon csattogósnak érzem, nemrég mentem egy r6 al és annak óramű pontos volt a váltója(több km-el). Abban 10w40 van! Lassan olajcsere, valakinek valami bevált olaj? (motul van benne) (fz6,20k km) Köszönöm!
Sziasztok.
Jó ötlet, biztos kényelmesebb lesz mint volt, én is tapasztaltam milyen csalódást keltően kényelmetlen volt, és rakattam bele zselét, úgy már azért jobb lett. Viszont az 1000-nek alapból igen kényelemes az ülése hála az égnek.
Szuper.
Ha valaki elülte a fenekét pár száz km -en. Én ezt tettem pár ezer forintból. :) https://drive.google.com/file/...
Uton... Svaj kurva hideg,esik, 10 fok. Hagokon 6fok
Fz6N lámpa felfogatáshoz keresek gyári csavart. Tudja valaki, hol lehet ilyet beszerezni?
Tudja valaki, hogy a ricsi bontó nyitva lesz-e a következő rövid héten?
köszi
Karintia kártyával meg egész nap ingyenes...
Sziasztok!
Eladó lett a gépem, ha esetleg valakit érdekel.
Hirdetés
Sziasztok!
Yamaha fzs Fazer 600hoz keresek gyári indexet!
Ha esetleg van valakinek elfekvőben, vevő lennék!
18:00 utan ingyen van.
Bar nem nagy szam.
Az má` megvolt. Párszor. :D
Mondjuk a Skywalkra még nem mentem fel Maltán. De majd akkor az. :D
ha már ennyi km t elmész, szét is kéne nézni
Hát ja. Ha szájtátiba megy az ember, akkor 350-450 is elég.
Meg olyan össz. 4-5 nap, 2000-3000 is.
6-700km alpokban azért fincsi persze kérdés,hogy hány napon keresztül...
én megelkészem400-450km egy nap, de azt élvezni is lehet
Ha túra, akkor napi 6-700 alatt nincs útvonal. Ohne autópálya...

Most tervezgetem az utat Glocknerre (na nem mintha különösebben kellene, inkább arról szól a móka, hogy délen vagy középen menjek...), önkényesen 850-ben határoztam meg a napi limitet. De csak mert még szokom az új vasat... :D
Igen. A szezon kezdetén a karbiszinkront és karbi tisztítást leszámítva, ami a több hónapos állástól történt gondolom, na és a jó minőségű magyar üzemanyagtól.
Ki lehet birni, de nem ajanlom ha csak nem muszaj. A haverek csapatostol jottek 1150et szinten gorogbol. Probara teszi az embert...Biztonsag szempontjabol nem elonyos a faradtsag miatt. Mondjuk utottek el engem a lakasunktol 500 meterre is...
minden fasza fazerrel