koszonom a valaszokat ezek alapjan akkor meg meghalgattatom egy hozzaertobbel.
azert gondoltam, mert indittasnal becsapkodott rendesen addig mig nem lett olajnyomas, amit regen nem csinalt
aztan jott egy plusz hang ami nem eles kecc hang hanem inkabb ZS...
ha valakit érdekelne motoros bakancs ,akkor érdemes a Bázismotor (Louis) oldalán körülnézni ,mert nagyon akciós és csak 900 Ft. a posta! STREETFIGHTER action II.
2006os Fazeremnek(1000) vezermu lanc hangja van 43000be a Kawasaki Zet 70.000 fole hajtottam es akkor se volt nektek mikor jelentkezett a vezermulanc hang?
Haverral FZ6N S2-ket nézegetünk. Mitől függ az, hogy van a farokidomon fz6 felirat vagy nincs? Találtunk ilyet is meg olyat is amin csak egy piros csík fut végig? Melyik az igazi?
Sziasztok,
Nagyon kezdő (jogsiszerzés folyamatban) motorosként lenne kérdésem: FZ6N (2007)-be fokozatkijelző beszerelése mennyire macerás? AGO motors-nál néztem, a típusspecifikus csatlakozó "plug&play" típusú, vagy egyéb vezetékelés (kapcsolt 12V, stb) is szükséges? Előre is köszi!
Tavaly a Transzfogarason 3,5 liter jött ki igaz lefele csak üresbe gurultam.
azert gondoltam, mert indittasnal becsapkodott rendesen addig mig nem lett olajnyomas, amit regen nem csinalt
aztan jott egy plusz hang ami nem eles kecc hang hanem inkabb ZS...
STREETFIGHTER action II.
Az enyémen pl. fazer felirat van.
Haverral FZ6N S2-ket nézegetünk. Mitől függ az, hogy van a farokidomon fz6 felirat vagy nincs? Találtunk ilyet is meg olyat is amin csak egy piros csík fut végig? Melyik az igazi?
Nagyon kezdő (jogsiszerzés folyamatban) motorosként lenne kérdésem: FZ6N (2007)-be fokozatkijelző beszerelése mennyire macerás? AGO motors-nál néztem, a típusspecifikus csatlakozó "plug&play" típusú, vagy egyéb vezetékelés (kapcsolt 12V, stb) is szükséges? Előre is köszi!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nincs valakinek eladó gyári dobja 2007-es FZ6-hoz? Már az S2, lehet a korábbi évjáraté ugyan az ebbe nem vagyok biztos.