Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg egészséges is. Jót tesz a lábizomzatnak és a tüdőnek.
Skoda Favoritot toltam egyszer kb 1000 métert a kútig. Pesten a délutáni csúcsforgalomban egy se volt, aki segítene. Na jó, az utolsó 100 méteren a kutas gyerek rendes volt, elém jött.
Inkább vízhiány.............izzadtam mint a sörösló.
az se rossz
volt izom remegés mi
Azt tudtad hogy lepence felől visegrád felé van egy nagyon enyhe de igazán rohadék emelkedő?
Na Lepence 3/4-énél kifogyot a benini.
Naná hogy a visegádi kútig toltam.
Még amikor hozzám került az fzs1000 csináltam egy oltári bakit
tankot leszedtem benzincsapot elzártam, ügye az fz6 nál ilyen nem volt... persze visszaszerelés után nem nyitottam ki a csapot, volt tologatás...
azt hozzá kell tenni, hogy én egy kis domb tetején lakom
Pedig a tolás erősíti a jellemet.
Tolja akinek két anyja van
Helyes, szokd is meg, hogy sokat fogod tolni.

Grat!
fasza!
én is toltam 300 km-t
Sziasztok!

Nem érdekelne valakit egy kormánycsapágyszett? Bolti ár alatt adnám, bontatlan, új.
nah mi ez a néma csend mindenki húzza a gázt
ez kicsit világosabb,,,de így se rossz
Ez az a kék szín, amilyen a motorunk? Mert akkor jól nézhet ki.
Elvileg szombaton elviszik, de ha mégsem azt sem bánnám.
Ilyenkor ősszel nem kapósak a motorok, csak ha ár alatt van.
köszi, nem vészesen kéne többet ráfizetni és biztosabb.
Husqvarna elment végül
A tiéd nagyon egyben van, de én névre írva 800e-ből szeretnék kihozni valamit.
a fejidomról hiányzik a matrica, ezeket élőben kell látni,
Ez?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_fazer_szabolcs_m.-9417970

Nem karcmentest keresek, de nagy sérülése ne legyen és árban legyen 700 alatt+papírozás.
Lehet, hogy lecserélték az első tárcsát hullámosra. Az olaszok szeretnek csicsázni. Nekem is volt cbr1000rr és azon is le volt cserélve sok minden és adták a gyárit is. Árban viszont nem rosszak.
mondjuk ennek is az eleje volt törve
beütöd a gugliba, hogy fzs1000 2002, megnézed a képeket és láthatod,hogy ezek nem gyáriak,,,
a bokám lefosom, ha 30 e km alatt elkopott a féktárcsa
Azt gondoltam, viszont kérdés, hogy a váz sérült-e. Csávó szerint csak fejidom csere volt.
Ezen is ilyen tárcsa és sárvédő van:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_fazer_auto_motr_csere-8845033
szerintem az eleje törött lehetett, a sárvédő is elég gyanús illetve a féktárcsák se gyáriak, nekem 57e nél szinte nulla válla van a tárcsáknak, betétek is elmennek ennyit.