Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno egy TDM-re kellett felszerelni ami nem volt egyszerű, az került 25-be mindenestül. Azóta is tökéletesen működik-

Én ezt használom, de átépítettem kicsit...lásd a képeket.
http://cvieth.bplaced.net/gang...
És ha valóban látni akarod erős fényben is, akkor tényleg a pirosat kell választani, abból is a nagyobb kivitelt !
köszi az infót , gondolom ott helyszínen megmondják hogy beépíthető és mennyiért.
s mennyi pénzt kértek érte nálad?
Én is ilyent szereltem be már vagy 5 évvel ezelőtt, igaz én is 1000-esbe. Ago-nál vettem és bár a leírás se volt rossz, kellett telefonos segítség a vezetékek azonosításához a motoron, amit meg is kaptam Tőle. Utána már ment és azóta is tökéletesen működik.
Azt tudni kell erről a fokozat kijelzőről, hogy a fordulatszám és a sebesség elektromos jeleinek hányadosából számolja a fokozatot, így ha áll a motor gőze sincs (nem is lehet), hogy hányasban van a sebváltó. Ebből következően csak olyan motorokon működik ahol mindkét jelet elektromosan kapja a műszerfal, amire legegyszerűbb ellenőrzési mód, hogy a km számláló digitális és nem pörgetős...
Ezt gondolom már csekkoltad.

Ja, ha minden fényviszonyban tökéletesen akarod látni akkor javasolt a piros fényű.
Ago beszereli pont fél óra alatt és be is állítja, mert ezeket tanítani kell...
Szia!
Köszi, beszerelni mennyire volt nehéz, vagy ott helyszínen (AGO motorsnál) megcsinálják?
mondjuk hozzá kell tennem nem volt egy olcsó művelet, de többet ér mint egy sportdob
Koszi :)
Szia!

Elküldtem a futóműves elérhetőségét.
Tartót köszi!
Szia.
Én is ilyet vettem a gépemre,igaz 1000-esre,de lényegében ugyan az
Ami furcsa benne hogy behúzott kuplungnál üreset mutat és nem a aktuális sebességet,de ezt leszámítva nekem abszolút megfelel,teszi a dolgát,szerintem jó választás
Sziasztok!

Az Ago motors-nál láttam fokozat kijelzőt s gondolkodom a beszerzésén mert nem drága.
http://www.agomotors.hu/websho...
Van valakinek ezzel tapasztalata? Mennyire használható ,megbízható, stb stb.
2002-s FZS600-ra lenne.
Előre is köszi!
Üdv
Szia!
Engem érdekel egy pár! Aug. elején leszek otthon, (mo.-n) kereslek, ha tudod, tartsd meg addig! Előre is köszi!
Ez kb 45km-el arrébb van Parajdtól, de a múlt évben mi itt voltunk, és nagyon meg voltunk elégedve a szállással:
http://www.szekelyfoldiinfo.ro...
Az ,hogy mikor nincs eldöntve ,rajtunk múlik és a panzión is .1-2-3 héten belül tervezem . Merre az is megbeszélés kérdése még. Parajd biztos benne lesz az útvonalba ott néztem szállást is nagyon jó áron.
Mikor, merre ? :)
Helló! Ha esetleg lenne kedve valakinek 3-4 napos Erdélyi motorozáshoz az szóljon ,szállást olcsó panzióba tervezem.
Köszi, írtam neki.
A kipuff is elkelt!
Üdv Urak!

Hasidom, bukócső és a bukógomba elkelt. Maradt még az utaskapaszkodó és a Martin kipuff.
Délelőtt felcsörgetlek
jahh... látom
csak gyakorolj majd sikerül.
én meg belecsaptam a szupermotozásba, de a csúsztatás még nem megy
Hali Peter,
Jahh.. visszavette a gazdija. De nem bírtam magammal és vettem má` megint egy F4í-t.
de baj lesz mert már most keresztbe csúszkálok vele..
kurva szupermotozás nem múlik el nyomtalanul
szeva Attis!

Mivel nyomulsz most eladtad az xx et jól emlékszem hogy az volt
Szasz,

A cbr600f fórumon lánglovagot keresd ő csornai, és jó srác.. tűzoltó. szerintem segít