Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Ez jó ár!

Akkor sajnos rugócsere!
http://www.ebay.com/itm/NEW-Re...

Sajnos tekerni plusz 1 kört lehetetlen , visszacsavarni próbáltam, de nem ment !
Megleltem.
6 ezer környékén van az ára.
Nem tudsz egyet tekerni a rugón?
Amúgy mennyi volt a bowden?
Enyém is odavan.
Cseréltem kuplung bowdent, nem volt szakadva , csak már "szorulós volt.
Ebay-ról rendeltem. Beszereltük , be lett állítva, és még is "lötyög a kuplungkar.
Azt vettem észre, hogy ez a visszahúzó rugó valószinű elfáradt , mert ha rendesen visszahúzna, akkor a kuplungkar is feszes lenne !?
Mi a véleményetek !
http://www.sportmotor.hu/motor...

Töltöttem fel pár képet a túránkról.
a tisztító hatása miatt vettem, meg hogy télen ha sokáig nem indítom be, akkor ne pusztuljon meg a benzin benne
Egy jól működő motornál tényleg nem sokat lehet észre venni hisz a cucc csak tisztít tehát ha nincs mit akkor ugyanolyan mint előtte. Viszont egy koszos rendszerrel csodát tud tenni, én régóta használom mostanában dieselben is és ott az öregebb DCI-nél nagy a változás ha épp benne van a cucc.
mert megvettem egy nagyobb flakont, azóta húzza
Akkor minek használod? :-)
én is használom 2 éve. Biztos lehet isteníteni, én mondjuk sok mindent nem veszek észre
A Suzuki fórumban istenített Spuri aadalékot probalnam ki.
Nekem is tokugyanez a bajom! Mar regota szenvedek vele. Legutoljara trafot csereltem, azutan mashol es maskepp jelentkezett a baj, de tovabbra is fennall. Egyebkent erdekes, mert gyertyacsere utan 600 km-ig harapos volt, tokeletesen mukodott, aztan kezdodott elolrol. Szoval nalam: gyertya oke, trafo oke, benzinszuro oke, legszuro oke, injektorszinkron szerint tokeletes minden, TPS hibatlan a diag. menu szerint, valamint injektortiaztitot is locsoltam mar bele. Nalam is elojon az uresben levo fordulatszam kihagyas, tok ugyanaz a bajunk! Igazan meglepodtem! Most tavol vagyok a motoromtol es leszek is, de ha az emailemre tudnal irni barmilyen fejlemenyrol, igazan halas lennek!
Köszönöm.imrènek a tùrát, szállást, vacsorát, egyszóval mindent! :)
Ment a mail
Buki ! kérted amikor megjött az sj4000 kamera ,hogy töltsek fel videót.
Ha az adatlapomon lévő mail címre küldesz egy levelet akkor válaszként küldök linket -sajnos csak így tudom,de nagyon tetszik és szenzációsak a színek
Holnap akkor nekiállok és megnézem h hátha
A manualban van adat, hogy mennyit kell mutatnia alapgázon, de az sajnos nem mutatja ha nem ott van a szakadás, az mondjuk jó lehet, hogy a műszerre kötöd és lassan húzod a gázt, ha csak egy helyen is "meginog" tehát nem folyamatosan kúszik fel a fesz akkor a tps rossz, de ez nem nagy dolog és általános.
Szerlő azt mondta hogy gyertya lesz. Ki is cseréltém és semmi
Vibrációt nem vettem édzre h nagyobb lenne
Le lehet tesztelni a gázadást egészen 16 tól 98 ig lassan stabilan mutatja
Továbbra is a tps-t mérjétek ki vagy cseréld le egy haveréra akinek jó (nem nagy kunszt a levétel) és próbáld ki.
Gyertya nagyon ritkán okoz ilyet a Te féle gépednél illetve ha igen (inkább mégsem) akkor az kamu gyertya amiből manapság egyre kevesebb van.
Szerlő azt mondta hogy gyertya lesz. Ki is cseréltém és semmi
Vibrációt nem vettem édzre h nagyobb lenne
Szerelő mit mondott rá? Amúgy egyre inkább tps-nek érződik, de persze még egy pár más is lehet.
Vibráció nem lett nagyobb esetleg?