Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem dadog, viszont olyat csinál hogy ha elkezdem lassan húzni a gázt akkot 2000 ig szépen jár de olyan 2200-2500 utanhirtelen felmégy a fordulat 3000 re. Meg amit még észrevettem hogy az alapjárata is hullámzó hangra legalábbis, a fordulatszámmérőn nem mindíg látni hogyegyenetlen
Nekem landport van. A bosch három évig bírta.
Amikor üresben lassan elkezded emelni a fordulatot nem kezd el dadogni 3000-nél?
Nekem beázott az egyik trafóm akkor csinált ilyet! Igaz mindig csak mosás után jött elő, kitakarítottam a víztől és megjavult. Azóta vettem rá új trafót és nem jön elő a hiba.
Igen.
Tps bocsánat
A pts az a gáz állas jeladó lenne?
Egyelőre ezt néztem hozzá :

VARTA powersports AGM yt12b-4 / yt12b-bs 12V 12ah 215A
Sziasztok!

Összeszarta magát az FZ6 akksija (gondolom)
Error code 1, igaz hogy az ECU lenne kód szerint, de szerintem zárlatos az akksi, szikrázott, mikor hozzáértünk a töltővel. Amikor nyomom az indítógombot "csenget" és berreg.....
Pont ezt csinálja videó a hibáról
Ki milyen gondozásmentes akksit használ? Mit ajánlotok?
Köszönöm!
Nem tudom, hogy a yamaháknál mennyire jellemző, de a suzukiknál a tps-t nézném meg először.
Szia, igen ugy finoman rángat, ilyan mint mikor valmi dufulás lenne benne. Remélem nem injector cserés lesz
finoman rangat a motor? a befecskendezojenek ez is egy hibaja a sok kozul...
Heló!
Van köztetek valaki aki Egerben lakik és esetleg tudna olcsó szállást 3 éjszakára?
Sziasztok! Van egy fz1-s em 2007 es és olyan problémám van vele hogy 3000 es fordulat alatt ki ki hagy a motor a felett semmi baja. Cseréltem gyertyát ngk cr9eix et tettem bele és ez után is fenn maradt ez a ki ki hagyás.
100 as benzint tankolok bele, azzal kevésbé hagy ki de ha 95 öset rakok bele akkor nagyon borzasztó.
Volt e már valakinek hasonló problémája esetleg? vagy mit tudtok javasolni mit kezdjek vele?
Előre is köszönöm.
Köszönöm a tippeket. Utána nézünk ;)
Ez még semmi. A pilot road 1-emet kb 27ezernel csereltem le, és még nem volt kopás jelzőn.
Mi is....de attól még megyünk ha csak ki nem tiltottak.
2hete voltam ott
Azert koszi
Gyertek velünk, igaz nem nagy tempót futunk, de attól még megyünk, no meg ha eljutunk az 577-ig ott amúgy is mindenki úgy és annyit megy ahogy akar....mondjuk előtte is.
holnap kéne gurulni
Valaki nem latott jo vagy hasznalt 190es gumit olcson?
Az elso gumihoz is innen a forumrol segitettetek
Koszi!
hova mentek
Hát csak megyünk!
Az enyém nembiztos, hogy kihúzza a huszat, de van benne még kicsi.
Jezus mit csinaltok ezekkel a gumikkal hogy kijonnek ilyen szamok?
Talan ha 8-9 ezernel 3,6 koruli nalam a pr2.
Nekem a pilot road2-n hhátul 3,6 mm van, és 18 ezret ment. Ésmost kapott 4000km sautó pályát is.