Használt, mert bontott motorból van. De szerintem 500km ha van benne. De a képek majd mindent elárulnak.
Elméletileg 2006-ig gyártott FZ6-ba jók, és igen a 2x2db-ról vagyis a teljes első szettről van szó.
Ha további kérdésed van szívesen válaszolok, de ne itt off-oljunk, légyszi írj az adatlapomon lévő email címre.
Úgyis akartam kérdezni, hogy hol laksz, mert ha járok feléd, elviszem, megnézheted, ha nem tetszik nincs kötelezettség. ;)
Ugy terveztemindexes triumph forumrol feldobtak egy gurulast.Javasoltam a Tati remiszto szerpentint.
Eddig kb 3 speed valami z1000, en, meg v2 lett beharangozva.
A kicsilassu turista a sok profi kozt.
Nekem van egy szett Toyo fékbetétem (használt, de szinte mint az új).
Az S2-mhöz vettem, de kiderült, hogy abba nem jó, az eladó meg finoman szólva beintett, így rajtam maradt. 12eFt-ért vettem, 10eFt-ért vihető.
Ha érdekel, készítek holnap du-án képeket róla. ;)
Köszönöm a tippeket! Pl ebből a katalógusból érdemes rendelni (akármit)? Van tapasztalatotok? http://motoralkatresz.eu/termekek/Brembo/07YA3408_fekbetet/ Ez mondjuk pont karbon-kerámia, ha jól értelmezem a leírást.
Én az EBC szinteremtől nem igazán vagyok elájulva, Nemeth6969 Brembo-t vett, és igaz csak rövid távon, alacsony sebességnél próbáltam, de jobban bejött az ő fékje.
sziasztok, 2004es FZ6-os csupaszom van, de még csak most ismerkedünk, viszont szükségem lenne új első fékbetétekre, van valakinek tapasztalata, hogy honnan érdemes venni/rendelni? Illetve, hogy milyen sorozatszámmal rendelkeznek ezek a betétek?
Sasszem! Én se most, se élőben nem láttam... :D
Connecticut-ban lett fényképezve. Sokan járnak sisak nélkül, a sportmotorosok kivételével szinte mindenki, de nem sietősen, csak krúzolnak.
Eladó fazer
Kép 01
Kép 02
Kép 03
Elméletileg 2006-ig gyártott FZ6-ba jók, és igen a 2x2db-ról vagyis a teljes első szettről van szó.
Ha további kérdésed van szívesen válaszolok, de ne itt off-oljunk, légyszi írj az adatlapomon lévő email címre.
Úgyis akartam kérdezni, hogy hol laksz, mert ha járok feléd, elviszem, megnézheted, ha nem tetszik nincs kötelezettség. ;)
Eddig kb 3 speed valami z1000, en, meg v2 lett beharangozva.
A kicsilassu turista a sok profi kozt.
Akkor csak nem használt, ha nem tudtad berakni, nem? :D
A 2x2 db. fékbetétre érted az árat, vagy egy párra?
Az S2-mhöz vettem, de kiderült, hogy abba nem jó, az eladó meg finoman szólva beintett, így rajtam maradt. 12eFt-ért vettem, 10eFt-ért vihető.
Ha érdekel, készítek holnap du-án képeket róla. ;)
Fugg a tarcsatol,fekrendszertol es annak allapotatol.
többször rendeltem tőlük.
De sima szinter betét kell bele.
-Brembo sinter (piros színű)
-EBC szinter
-gyári Sumitomo szinter
Előre is köszönöm!
Connecticut-ban lett fényképezve. Sokan járnak sisak nélkül, a sportmotorosok kivételével szinte mindenki, de nem sietősen, csak krúzolnak.