Párkány - Garamkövesd -Letkés ...majd válastható balra fel megkerülni a Börzsönyt (visszafele a 2-es út nagyon jó), vagy jobbra el, Szob felé a Duna parján....egyik kedven útvonalunk!
Múltkor levágtuk és átmentünk az erdőn Kemencénél...elvileg tilos, és az út sem túl jó, de bámészkodni kiváló!
Annyira nem vagyok ismerős a környéken, de itt a fórumban is volt szó róla, a szőröstalpú szlovákoknál - a határtól nem messze - van egy kedvelt szakasz. Hátha valaki tudja, miről beszélek és segít.
Merre mennél? Itt pest körül nem sok utat ismerek, Dobogókőn voltam már 3szor, üvegtigris 2szer, és kb ennyi. Egy telószámot adhatnál és egyszerűbben megdumálhatnánk.
Lehet , hogy furán néz ki, de ennyi pénzt megért.
A végcsövek még lehet el lesznek vágva szögbe, de vszínű ígymarad, amúgy 1250°-os spec. gyapot került bele.
Nem morog olyan mélyen mint az Egrusom, de brutál sportmotoros hangja lett, gyönyörű visszadurrogással.
Db killer-t még gyártunk azért bele, de csak a külföld miatt.
Most majd nyilván mindenki morog.., nade hol az E-betű?
Sehol!
Kuurvára mindegy vane, a közeg dönti el mivan!
Cimbim munkatársát nemrég dugványozták meg 6 ezerre , mert a közegnek nemtetszett az E-betűs kipu hangja.
Lakott területen, szinte alaphangon gurultak, amikor kiszedték őket!
Lehet én vagyok az első, aki ki is mondja... nekem elég furának tűnik.
Amúgy milyen gyapot került bele? A mennyiségével elég jól lehet kalibrálni a hangot, olvastam róla egy cikket régebben és nem is gondoltam volna.
@Valkesz:
Igen, saját munka. Bátorítok rá bárkit, mert nem nagy tudomány, tök jó vele bíbelődni.
Menj egy ilyet: Vác-Zebegény-Letkés-Párkány-Egom-Tát-Tarján-Tatabánya (Turul szobor)- Bp.