akkor mi pont ettünk amikor jöttek a biciklisek...
amugy jo szar volt az a kajálda a parkolónál, nem hogy finom nem volt, de még angolul se tudtak
legközelebb megpróbáljuk amit te ajánlasz
Mi is 1 körül kajáltunk, csak nem ott fent a rönk házban, hanem kicsit lejjebb. Kb 1 hónapja voltam fent a Győriekkel is, akkor csak szlovák/angol étlapjuk volt, és a felszolgálólány se tudott Magyarul, és alig volt kínálat... Ellenben a lenti ami a habakuky mellett van, ott Magyar étlappal, és Magyarul beszélő felszolgáló lánnyal vártak minket :) Amúgy találkoztatok a biciklisekkel? Ők pont akkor mentek el lenti étteremnél mikor indultunk, át kellett magunkat rajtuk enni, volt kb 1 percünk a fenti képekre, hogy beérjenek minket :)
Sziasztok!
Valaki 2006os FZ1be hasznale 15w50 vagy 20w50es olajat?
Mifelenk a szerelok a yamahakba legalabb 15ost ajanlanak, gondoltam megkerdem, hogy mi a tapasztalat.....
hóó? ááá
ha időben indultunk volna reggel, akkor az a 2x 20perc eső se kapott volna el így is összejött 480 km mondjuk a haverom már kicsit anyázott ő sokkalta
amugy jo szar volt az a kajálda a parkolónál, nem hogy finom nem volt, de még angolul se tudtak
legközelebb megpróbáljuk amit te ajánlasz
Itt voltunk kajálni : http://www.usvkristofa.sk/
Egyszer volt egy komolyabb eső, de nem vészes, viszont az utána lévő látvány kárpótolt :)
mi 1 h körül ebédeltünk ott. Ti merre mentetek tovább eső volt
Valaki 2006os FZ1be hasznale 15w50 vagy 20w50es olajat?
Mifelenk a szerelok a yamahakba legalabb 15ost ajanlanak, gondoltam megkerdem, hogy mi a tapasztalat.....
ha időben indultunk volna reggel, akkor az a 2x 20perc eső se kapott volna el így is összejött 480 km mondjuk a haverom már kicsit anyázott ő sokkalta