Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó utat !
Kb. 9500 környékén lesz. Nem tudom még, mert dajcslandból irok.
KrisztiánFZ6 ! mennyi km-nél jársz ? ..ahogy elnézem New York közelebb van mint amennyi vár rád hazáig
Koszi.
mi szerintem abba voltunk, de elég ratyi volt...
Az onkiszolgalo jo amit balra talaltok a foutrol lefordulva.
akkor mi pont ettünk amikor jöttek a biciklisek...
amugy jo szar volt az a kajálda a parkolónál, nem hogy finom nem volt, de még angolul se tudtak
legközelebb megpróbáljuk amit te ajánlasz
A fene hogy nem lehet szerkeszteni :( Ezt az útvonalat tettük meg.. Persze Pestről indultunk :) https://www.facebook.com/photo...
Itt voltunk kajálni : http://www.usvkristofa.sk/

Egyszer volt egy komolyabb eső, de nem vészes, viszont az utána lévő látvány kárpótolt :)
Mi is 1 körül kajáltunk, csak nem ott fent a rönk házban, hanem kicsit lejjebb. Kb 1 hónapja voltam fent a Győriekkel is, akkor csak szlovák/angol étlapjuk volt, és a felszolgálólány se tudott Magyarul, és alig volt kínálat... Ellenben a lenti ami a habakuky mellett van, ott Magyar étlappal, és Magyarul beszélő felszolgáló lánnyal vártak minket :) Amúgy találkoztatok a biciklisekkel? Ők pont akkor mentek el lenti étteremnél mikor indultunk, át kellett magunkat rajtuk enni, volt kb 1 percünk a fenti képekre, hogy beérjenek minket :)
hali

mi 1 h körül ebédeltünk ott. Ti merre mentetek tovább eső volt
Az komoly hogy te is donovalyban voltál? Mert mi is... 8 motorral...
akartam linkelni egy képet hozzá de nem tette be
mondtam neki reggel, hogy csak egy kis kör lesz
én 10w40et rakok az ezresbe, de fz6 ba is azt raktam...
Akkor nem csodálom.
a gsxr-es?
Sziasztok!
Valaki 2006os FZ1be hasznale 15w50 vagy 20w50es olajat?
Mifelenk a szerelok a yamahakba legalabb 15ost ajanlanak, gondoltam megkerdem, hogy mi a tapasztalat.....
Jól is tettétek,szép kör lett belőle!
hóó? ááá
ha időben indultunk volna reggel, akkor az a 2x 20perc eső se kapott volna el így is összejött 480 km mondjuk a haverom már kicsit anyázott ő sokkalta
csak állt a hó
nem is volt olyan rossz idő
Eladva. 18 órával a meghirdetés után.