Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit!
Köszönöm szépen !
Még pontosabban, hogy a sorrend is meglegyen. :)
A kanyarban,jobbra.
Ezen a képen szerintem megtalálod amit keresel.
Hol láttál táblát? :O
Fz 6 -os első és hátsó lánckerék meghúzási nyomatékát megadná valaki ? Vagy egy helyet ahonnan egy Haynes -t vagy hasonlót le lehetne húzni ? Köszönöm előre is ! Elnézést ha volt már, de sokat visszaolvastam a fórumban, de nem találtam...
Dehogynem, legfeljebb utána leporolod magad, a haverokkal felállítjátok a motort és vidáman tovább gurultok.
nekem mutatvány ,mert én nem tudom köszörülni a lábtartót
Végig néztem a videót, jól elszédültem, de hol volt a mutatvány?
találtam egy jó kis oktató videót -vajon hány kör kell,hogy így menjen a mutatvány link
Kettős sárga záróvonal hülye kocka élire álítva srgán tábla.
Mellik USA állam ez?
Ha valaki úgy gondolja, hogy szerda este kicsit randalírozna, persze normális kereteken belül, akkor gyertek 20:30-ra Budán a Klark Ádám tèrhez (0kilomèterkő)
Ez az út sem rossz, végig ilyen erdős, és fával borított az széle. Persze Szegedtől ez is messze van, de áldozatokat kell hozni.
Üdv!

Eltört a kmóra hátso műanyag része. Találtam egyet kínában. http://www.aliexpress.com/item...
még nem szedtem szét de kíváncsi lennék ez jó-e rá?
Üdv a fórumon!
Sziasztok !
Már régóta olvasgattam a fórumot,még XJ-s ként. De, most egy 2005-ös FZn 6 -os tulajdonosa lettem, végre ! (az adatlapom is hamarosan frissítem, igérem ! Gyorsan lenne is egy kérdésem/kérésem:nem akar valaki mostanában gyári kipufogót hekkelni ? Én úgy vettem a gépet, hogy gyári dob van rajta, de át van alakítva.Nekem tetszik így a hangja, de sokat fogok utassal motorozni, és neki nagyon nem jön be.Ha valaki mostanában akarja kiherélni a gyári dobját, akkor összehozhatnánk egy találkozót, meghallgathatná az enyémet, aztán ha tetszik akkor elcserélhetjük.Persze fizetnék rá,ha kell. Ha nincs ilyen akkor viszont eladó gyári dobot keresek.Pest megyében vagyok elérhető.(Remélem mindenki hazaért épségben a hétvégi motorozásról,fasza idő volt ! )
bevallom ilyet még nem is láttam és az hogy 300 sőt 700 NM -es is van belőle....., ha nem válik be az olajszűrő leszedő akkor kérdezősködöm az ismerősök közt .
Én ütvecsavarozóval szoktam leszedni, valami 1200-1400Wattos elektromosam van, vettem vagy 10k-ért. Ilyesmi: http://www.szerszamolcson.hu/i...
én is légkulccsal próbáltam ,de az én kompresszorom max gumi pumpálásra elég (6 bar körül tud)
ez jó ! ezt itthon is kitudom próbálni -jelentkezek az eredménnyel- ha nem holnap akkor kedden
Én légkulccsal szedtem le mindkettőt. A hátsónál vannak lyukak a kuplung házán, ahová egy nagy csavarhúzót bedugva meg lehet akasztani a lazításhoz. Az elsőnél meg a fogaskoszorút be lehet talán akasztani valahova...

De a tiéd már a faceliftes, nem biztos, hogy teljesen ugyanaz a hajtása.
Olajszuro leszedo? 50 es robogon mi azzal szedtuk le! Láncos , szijas is jo volt hozza!