a felvonót ne hagyjátok ki ! talán 3-4 km lehet Mariazell után és nyáron is működik ,1 átszállással ,több mint 30 perc alatt ér fel csúcsra.
11 euroba kerül talán.
Legfeljebb a gyermeknapon bujkáltam a sok kiskorú között.
Félretéve a tréfát ,az adatlapomon lévő számot hívtad ?
A vasárnap több okból sem lett jó .
Nejem névnapját (igazából ma van ) előre hoztuk egy nappal.
És a már előzőekben említett gyermeknap ,ami akkor még nem jutott eszembe ,mikor javasoltam a vasárnapot.
Akkor kezdjük előről, hátsa tsanyiék és mások is tudnának csatlakozni !
Én Tőle vettem, fórumon már többen vettek innen. Nagyon korrekt, mindenről tájékoztat, minden úgy volt ahogy előre mondta. 30al jött ki olcsóbban nekem a gt air az akkori eu árfolyammal mintha boltba vettem volna.
baszhatom a füldugót, ha félóra-óra után megfájdul a fejem, aztán ha kiveszem, kb 2-3szor olyan hangosnak hallok mindent, akkor meg az a xar.
még a szelepek csattogását is meghallom
Fuldugo Peti, Fuldugo. Te meg azert turazgatsz, en azzal a naked-el nemnagyon fogok.. Max balcsi.
Az arai-kat is ki lehet probalni, ugyanugy mint az euromotornal. Vetelarat le kell rakni. En tutti kiprobalom az rx7et.. Annyival nem lehet zajosabb mint az uvex carbonom. A rebel-t szinten nakedekre ajanljak, a szellozoi eleg frankoknak neznek ki. Varosba se sulne meg az ember. Tesztekben csak jokat mondanak rola.
Jahh euromotor, a srac kb lebeszelt a schubert c3 pro-rol.. Helyette a sportosabb xlite 802-rt nyomatta es hajlanek is ra ha Josnak nem a legjobb grafikaju sisakja lenne :-)
Na voltatok? Mi mentünk egy nagy Börzsöny kört (Letkés - Vámosmikola - Bernecebaráti - Hont - Vác eleje - Szob - Zebegény) plussz egy levezető Pilis kört (Esztergom - Dobogókő - Pomáz (ide mentünk eperért) és vissza Szentendre felé).
én is túl vagyok a bősi találkozón ,annyira nem volt rossz (430 km jött össze)
ami érdekes volt hogy amilyen közel van a Magyar határhoz ahhoz képest 2 magyar rendszámot láttam a miénken kívül,pedig több mint 200 motor volt az biztos ! ami tetszett benne ,hogy a kb 30 km-es közös gurulás közben érintett településeken mindenhol álltak az útmellet és fényképeztek,videóztak -vagyis rendesen nagydobra verték ,minden tisztelet a szervezőknek !Ettől függetlenül és a sok Csorna,Győr körüli útfelújítás figyelembevételével még mindig Marizell a kedvencem Ha valakinek van kedve még június hónapban megejtjük - a szállás ajánlatom még mindig áll ,bár komoly érdeklődő érkezett
Voltunk persze. Ma csak 3-an estek el, a végén egy csaj is 600rr-el de kifolyt az összes olaj a pályára úgy merték fel. De rohadt sokan voltak, ami zavaró is volt sokszor,5en akarnak bevenni egy kanyart így meg nem lehet haladni meg könnyen fellöknek szóval így már nem volt az igazi a végén :D
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani mi van olyankor, amikor Fz6-oson az üzemanyagszint jelző folyamatosan villog? Nem üres a tank, nem az utolsó csík villog, hanem az egész.
Előre is köszönöm!
11 euroba kerül talán.
Nekünk hétvégén 3 napos Mariazzel-i kirándulás lesz.
Végre kész leszek avval a rohadvánnyal.
Félretéve a tréfát ,az adatlapomon lévő számot hívtad ?
A vasárnap több okból sem lett jó .
Nejem névnapját (igazából ma van ) előre hoztuk egy nappal.
És a már előzőekben említett gyermeknap ,ami akkor még nem jutott eszembe ,mikor javasoltam a vasárnapot.
Akkor kezdjük előről, hátsa tsanyiék és mások is tudnának csatlakozni !
tegnap hívtalak
https://rideapart.com/articles...
Én Tőle vettem, fórumon már többen vettek innen. Nagyon korrekt, mindenről tájékoztat, minden úgy volt ahogy előre mondta. 30al jött ki olcsóbban nekem a gt air az akkori eu árfolyammal mintha boltba vettem volna.
még a szelepek csattogását is meghallom
Az arai-kat is ki lehet probalni, ugyanugy mint az euromotornal. Vetelarat le kell rakni. En tutti kiprobalom az rx7et.. Annyival nem lehet zajosabb mint az uvex carbonom. A rebel-t szinten nakedekre ajanljak, a szellozoi eleg frankoknak neznek ki. Varosba se sulne meg az ember. Tesztekben csak jokat mondanak rola.
Nekem halk kell
Peti egy het mulva motort mutatok ;-)
Annyi motoros volt mint az őrület
ami érdekes volt hogy amilyen közel van a Magyar határhoz ahhoz képest 2 magyar rendszámot láttam a miénken kívül,pedig több mint 200 motor volt az biztos ! ami tetszett benne ,hogy a kb 30 km-es közös gurulás közben érintett településeken mindenhol álltak az útmellet és fényképeztek,videóztak -vagyis rendesen nagydobra verték ,minden tisztelet a szervezőknek !Ettől függetlenül és a sok Csorna,Győr körüli útfelújítás figyelembevételével még mindig Marizell a kedvencem Ha valakinek van kedve még június hónapban megejtjük - a szállás ajánlatom még mindig áll ,bár komoly érdeklődő érkezett
Voltunk persze. Ma csak 3-an estek el, a végén egy csaj is 600rr-el de kifolyt az összes olaj a pályára úgy merték fel. De rohadt sokan voltak, ami zavaró is volt sokszor,5en akarnak bevenni egy kanyart így meg nem lehet haladni meg könnyen fellöknek szóval így már nem volt az igazi a végén :D
Előre is köszönöm!