Sokat vacilláltam mi legyen. Gt air meg Schuberth sr1 maradt végül versenyben. Schuberthről azért mondtam le, mert megváltoztatták a színezést, kék,piros,narancssárga feliratokkal lehet már csak megvenni a fekete bukót, meg ilyen színűek sajnos a rácsok is a légbeömlőn illetve nem volt M-es méret raktáron és nem is tudták megmondani a motorlineba mikorra jön meg ha megrendelem...
Így maradt a gt air. Sokat olvastam róla, hogy nagyon halk, nagyon jó stb. Szemüveges vagyok, de sose gondoltam, hogy kellene napszemüveg nekem egy bukóba... Mióta van imádom. Már megszoktam a sisakot, kifejezetten jónak mondanám. Első motorozásnál úgy éreztem, mintha a fejem része lenne és nem egy sisak lenne rajtam illetve nem kapok benne elég levegőt 60-80alatt annyira szigetelt, persze ez csak az agv-m (stealth) után volt ilyen, mert ott becsukott légbeömlőknél is ömlik be a levegő és eléggé kitágult, kicsit lötyög is a fejemen már. Azóta megszoktam a levegő dolgot is csak elsőnek volt nagyon furcsa. Halk a sisak, de nem kell olyanokat elhinni, hogy még 200nál se hallasz benne semmi szélzajt, van ebben is, csak akkora mértékben. Összességében szeretem!
Shoei-t igazából a pardi forgalmaz, én ott próbáltam fel a gt airt mielőtt megvettem volna. Ha a shoei jobban bejönne, tudok adni egy elérhetőséget ahonnan olcsóbban megkapod.
Én amondó vagyok, ha ki tudod próbálni és tetszik, másikat meg vaktában kellene megvedd, inkább menj biztosra.
Sokan sokfélék vagyunk. Ha jobb, mint a régid, kényelmes és úgy is érzed, van benne anyag, megéri az árát, akkor az a mérvadó.
Attól függetlenül, hogy nálunk drágán akarják adni a HJC IS-t és FG-t, az XLite-hoz és a Shoei-hoz képest is budget kategória.
Ha nem Schuberth C3 Pro-t vettem volna, NXR lett volna a második befutó. Valamint nagyon jókat olvastam a 702-esről is. Utóbbi kettő igencsak egy színvonalon van, de NXR népszerűbb túramotorosok körében, több a vélemény róla.
Beleutkoztem egy nagyobbacska rozsdagondba.
De jovo hetvegen biztos.
Így maradt a gt air. Sokat olvastam róla, hogy nagyon halk, nagyon jó stb. Szemüveges vagyok, de sose gondoltam, hogy kellene napszemüveg nekem egy bukóba... Mióta van imádom. Már megszoktam a sisakot, kifejezetten jónak mondanám. Első motorozásnál úgy éreztem, mintha a fejem része lenne és nem egy sisak lenne rajtam illetve nem kapok benne elég levegőt 60-80alatt annyira szigetelt, persze ez csak az agv-m (stealth) után volt ilyen, mert ott becsukott légbeömlőknél is ömlik be a levegő és eléggé kitágult, kicsit lötyög is a fejemen már. Azóta megszoktam a levegő dolgot is csak elsőnek volt nagyon furcsa. Halk a sisak, de nem kell olyanokat elhinni, hogy még 200nál se hallasz benne semmi szélzajt, van ebben is, csak akkora mértékben. Összességében szeretem!
Nem veletlen a nincs.
Neked hogy vált be
Sokan sokfélék vagyunk. Ha jobb, mint a régid, kényelmes és úgy is érzed, van benne anyag, megéri az árát, akkor az a mérvadó.
Ha nem Schuberth C3 Pro-t vettem volna, NXR lett volna a második befutó. Valamint nagyon jókat olvastam a 702-esről is. Utóbbi kettő igencsak egy színvonalon van, de NXR népszerűbb túramotorosok körében, több a vélemény róla.
Van valakinek tapasztalata róluk:Xlite 702Gt, Xlite 603,HJC FG17, HJC IS17, SHOEI NXR
Igazából a fiúk már minden jobb helyett leírtak, amit én is tudok.
A most hétvége nem jó, de valamelyik hétvégén összehozhatjuk
https://www.facebook.com/Motor...
Valami ilyen lenne: https://goo.gl/maps/57I8d
A csákvári szakasz sem rossz, bár arra kevesebbet járunk.
Amúgy fogalmam sincs merre van de megragadt.
A kedvenc rodeóbika útvonalam Csákvár felé mittomén honnan lévő 18 km.
Mult vasárnapi élmény de örök lesz.