már 2 vagy 3 éve megvettem a bordás szíjat a piaggio-hoz,de az én harmatgyenge kompresszorommal nem tudtam meglazítani a variátor anyáját és abba is maradt a projekt,de ezek után ki kell találnom valamit hogy leszenvedjem a helyéről az anyát-ha van ötleted megköszönném a főtengelyt nem tudtam megfogni sehogy (még 2 hűtőbordám bánta is amikor megpróbáltam) pedig valahogy krovával kellene meglazítani.
Csak kb 10 métert csúszhatott, utána elengedte. Nem nagyon néztem a gumit, ha kockás is lett egy kicsit, azért ez nem az a kihegyezett szerkezet, ahol egy kockás gumi miatt fogok századokat veszteni.
Nem dicsekves.
Meg lehetett volna uszni egy utanhuzassal.............ha itthon tortenik.
De nem,sillian utan valahol a dolomitok fele menet.
Sardinian mar egyre jobban kattogott fekezesre,utana neha akadt,majd egy nyolckilomerlteres terepszakasz utan enyhult,utan ujra kattogas fekre,katyura,megprobaltam egy csavarhuzo es egy nagy ko segitsegevel enyhiteni de felemas sikerrel.
Nya itthon az m7 esen a felso anyat is elhagytam.
Kupgorgos csapagy ment bele mert a gyari kiverodott picit.meg vennem kellett egy anyat.
Most mar csere ota 3-4000 elment es kussol de neha felakasztom es ellenorzom.
Új alsónadrág - 500 Forint
Új meghajtószíj - 13 500 Forint
Az élmény - megfizethetetlen
Lustak vagytok meg arra is...evadnyito legalabb volt?
Elek, de motorozas nem volt mar ket szezon ota, de majd most...
Maga még él
Valamikor egy szlovák kerülőt összehozhatnánk
szinte semmire nem jó !
de a gyári és jó is,de van ennél magasabb és kézvédős kb 50 cm-es .
Olyat keresek :-)
Yamaha Fazer 1000 2005 évjárat ...Túraplexit kellene Nekem s.o.s ben.
Valaki esetleg tud? valahol. :-)
Valaki nem tud túra plexitet Fazer 1000-hez ?
Meg lehetett volna uszni egy utanhuzassal.............ha itthon tortenik.
De nem,sillian utan valahol a dolomitok fele menet.
Sardinian mar egyre jobban kattogott fekezesre,utana neha akadt,majd egy nyolckilomerlteres terepszakasz utan enyhult,utan ujra kattogas fekre,katyura,megprobaltam egy csavarhuzo es egy nagy ko segitsegevel enyhiteni de felemas sikerrel.
Nya itthon az m7 esen a felso anyat is elhagytam.
Kupgorgos csapagy ment bele mert a gyari kiverodott picit.meg vennem kellett egy anyat.
Most mar csere ota 3-4000 elment es kussol de neha felakasztom es ellenorzom.
1000esbe 50e van és gyári csapággyal
Rozsda egy deka nem sok annyi sem.