Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használjátok Ti rendesen a motorjaitokat?
"Kizárólag hétvégén, jó időben használt..."
Okés hívhatsz
holnap felhívlak
Keress vissza itt a fórumon, nagyon sokszor volt már szó róla, legutoljára egy-két hónapon belül.
Sziasztok! FZ6N-re keresek sportdobot! Vagy valaki tudja,h h kell kibelezni a gyári dobot,h jó hangja legyen?
Sziasztok!

Garázs söprést tartottam ha valakit érdekel FZS1000 gyári kuplung és fékkarok illetve gyári plexit találtam ha valakinek szüksége lenne rá kérem jelezze tuti megegyezünk! Ja és van egy riasztóm is bár soha nem lett a motorba beszerelve de használt.
bekiss2@gmail.com
70-3734137
Nekem 1470 km a napi rekordom.
7-21-ig megy az 1200 km.De az nem egészséges.
Legközelebb korábban indulok!
Több is belefér még abba a napba...
Megdöntöttem a napi 550km-es rekordomat amit eddig egy zx9-el tartottam. FZS1000 680km 1 nap. Csak tankolni álltam meg. HÚÚÚÚ de jóóóó kis gép!
Köszi ha már cserélnem kell akkor ilyenre szeretném cserélni :)
Lidliben árulnak szemre egészen jónak tűnő villás- és csillagkulcskészletet, kb 6-20 mm méretű, 2000 Ft / szett.
Elméletben semmi sem szabályos, ami nem gyári, a konkrét típushoz tartozó, a jármű típusához engedélyezett tartozék. Gyakorlatban meg a kutyát sem érdekli, hogy neked villog a visszapillantód is. Műszakira húzd szét a csatlakozót, és akkor biztosan nem kötnek bele.

Ha a gyári indexeket meghagyod, akkor csak simán párhuzamosan kell kötnöd akkor is, ha LED-es a visszapillantóban lévő (feltételezem).
Szerintetek ha olyan visszapillantó tükröt veszek amiben index is van azt be lehet kötni? Vagy inkább azt kérdezem hogy szabályos-e?
A lánc és a hátsó lánckerék már megvan abból jó az utángyártott is.
Néztem ebay-t,de 15 körül van egy első lánckerék.
A gumi nemi zajcsokkento.
Eszre se lehet venni.
Ebayen kerestel gyari cuccot?
Mindenképp gyárit akarok a gumis rész miatt.
Egy utangyartott barhol megveheto,sunstar stb.
Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a Yamaha kereskedésekkel,de nekem 3 hete nem tudnak beszerezni egy nyamvadt első lánckereket csak ígérgetnek.A Red baronról már nem is beszélve ott csak akkor adnak alkatrészt,ha náluk vettem a motort.Jó mondom majd veszek a lánckerék mellé egy motort is.Vicc.
Akkor vasárnapot megjelölhetjük !
Eszembe se jutott.