Garázs söprést tartottam ha valakit érdekel FZS1000 gyári kuplung és fékkarok illetve gyári plexit találtam ha valakinek szüksége lenne rá kérem jelezze tuti megegyezünk! Ja és van egy riasztóm is bár soha nem lett a motorba beszerelve de használt.
bekiss2@gmail.com
70-3734137
Elméletben semmi sem szabályos, ami nem gyári, a konkrét típushoz tartozó, a jármű típusához engedélyezett tartozék. Gyakorlatban meg a kutyát sem érdekli, hogy neked villog a visszapillantód is. Műszakira húzd szét a csatlakozót, és akkor biztosan nem kötnek bele.
Ha a gyári indexeket meghagyod, akkor csak simán párhuzamosan kell kötnöd akkor is, ha LED-es a visszapillantóban lévő (feltételezem).
Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a Yamaha kereskedésekkel,de nekem 3 hete nem tudnak beszerezni egy nyamvadt első lánckereket csak ígérgetnek.A Red baronról már nem is beszélve ott csak akkor adnak alkatrészt,ha náluk vettem a motort.Jó mondom majd veszek a lánckerék mellé egy motort is.Vicc.
Garázs söprést tartottam ha valakit érdekel FZS1000 gyári kuplung és fékkarok illetve gyári plexit találtam ha valakinek szüksége lenne rá kérem jelezze tuti megegyezünk! Ja és van egy riasztóm is bár soha nem lett a motorba beszerelve de használt.
bekiss2@gmail.com
70-3734137
Ha a gyári indexeket meghagyod, akkor csak simán párhuzamosan kell kötnöd akkor is, ha LED-es a visszapillantóban lévő (feltételezem).
Néztem ebay-t,de 15 körül van egy első lánckerék.
Eszre se lehet venni.
Ebayen kerestel gyari cuccot?