Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kíváncsi lennék, hogy az elmúlt több mint 7 évben mennyit gyorsúlt , vagy lassúlt , de ez a sokk trafi miatt nem sok alkalmas hely van ilyenre
Szeretnék menni , lesz az nekem fél 10 is , de odaszólok hogy mi lesz.
Bár az M7 felől gyorsabban odaérek , mivel van matricám
Ha holnap eljössz velünk megejthetjük. ...csak vicc vót... ....az nem, hogy eljössz velünk, azt komolyan mondtam.
Neked FZ van, megy az többet is, kipróbáljam?
Akkor sikerült a karbi pucc....
Sosem láttam még annyi FZ6-ot életemben mint ma Pécsen egyszerre.
Új korában egy próba alkalmából 215 volt a vége
GPS szerint 225, hátul -2 lánckerékkel, érzésre még talán egy picit ment volna. 190 cm, 86 kg, topcase.
hát az 1.generációs busához képest sétagalopp volt...
kicsit el is keseredtem,hogy hol az erő
230 tájék lehet
bocs...
ilyen kis motorom nem volt

fzs 1000-ről írtam
Ilyen gyorsan még messze nem mentem,de az egyes sebességek között úgy figyeltem alig van pár 100 fordulat különbség
A 600-é? Kissé sokallom.
Amikor én anno vettem az enyémet ,hazafelé mindjárt meg is kergettem az autópályán...

255km/h sajnos amikor visszalassulttam százra ,hogy bevárjam a kocsimat akkor tudasotult,hogy mindez 5.ben történt
6 sebességes
Aszittem engem faterozol le....,de ez nem zavarna mivel többszörösen is az vagyok....remélem...
Nem csak ültem egyen aminek a karbiját buheráltam (kollégának) és kipróbáltam, ezért lennék kíváncsin a tulajok infójára.
Ezen a rohadt telefonon folyamatosan elutim a bötűket...nem fater hanem fazer
Ez a vegsebesseg téma engem Sosem izgatott...
Tan fater tulaj lettel?
Ja es mert elegedett vagyok.
Amugy ahogy a csodavilag belet elnezem egyre nagyobb a bizonyossag hogy anno igen sok yamahat vettek alapul.
Nagy a hasonlosag.
Kiprobalni ki fogom.mar az mt t.
Latvanyra magas.
Es a 3 milla vagy a racerert a 3,5 is.
egy baj van veled Zoli! makacs vagy mint egy öszvér
Téged senki se tud kirángatni ebből a Triumphos csodavilágbol! mostmár biztos azért sem mert ennyien baszogatnak miatta
de ki kell nyilni a japán csodák felé látod én is megpróbáltam az angol betegeket meg a gasgas t meg a huskvarnyát is
Hatar a csillagos eg.
Ja?...igaz, a 600...
Hacca vagy ezer?
Mennyi szokott lenni óra szerint a vége az FZS-nek?