Üdv a csapatban.
Én is jártam már így ezzel a kapcsolóval. Nem szabad túl sokat használni. Egyszer ausztriában szerelgettem, másodszor törökországban az út szélén.
A menet méretét esetleg nem tudod? 18x1-est mértünk, de olyan metszőt nehezen találni, ahol van, elég drága, nem akarnék lukra futni...
(első körben megpróbáljuk megmetszeni...hátha...jobban elrontani úgysem lehet)
Sziasztok, Idén végre én is beléptem a nagy motorosok táborába. típus szerint egy Fz6n-el. A Hornettekkel, és ezekkel szemeztem. Igazából nincs mihez hasonlítanom, de nekem nagyon bejön, és tudatosan vettem idom nélkülit, hogy ne akarjak 200 fölött közlekedni:) Mert tudom hogy hamar el tud nálam gurulni a gyógyszer:P És hát nem hiányzik a baj... Nagyon sokat olvastam már az oldalt, és rengeteget tanultam a tőletek, így évekkel később is részvétem, Karu ismerősi körének:( Tőle is rengeteg tanultam, sajnálom hogy nem lehet köztünk továbbra is okítani mindenkit. Mikor megvettem a motort, utána le is szervizeltem egy jó barátommal. de nem szeretnék mindig mástól segítséget kérni, a robogókat elég jól vágom, szerintem ezzel a naggyal sem lesz gáz. Ma is volt vele egy sikerélményem. Megjavítottam a vészleállító kapcsolót ami kontaktos volt, ezért, ha olyan kedve volt leállt a motor, ez a hétvégén elég szarul is jött néha mikor egy-egy nyújtottabb kanyart vettem vele, dobogókő felé.. na ezt a szerelést képekkel is dokumentáltam, hátha jól jön más embereknek is. Na meg persze, kaptam ma egy motor emelőt is, az egyik jó ismerőstől, mert ő is örökölte, aztán neki nincs mire használni :) (Szerk: Sajnos Csak 6 képet enged feltölteni így csak tömören Tudom szemléltetni. Viszont fel töltöttem egy megosztóra is őket: https://picasaweb.google.com/1...)
Két hét múlva leszek legközelebb Pesten, már le van beszélve a rugógyártóval a dolog, csak viszem neki a mintát. Sikerült egy megfelelően kicsi autós rugóösszenyomót használni, szóval megoldódni látszik. Májusban remélhetőleg már az új rugóstaggal veretem
Ha jól értem csak a fül tört le a belső oldalról, így akár kis "ügyeskedéssel" visszaragasztható. Persze ha találsz olcsón makulátlant, akkor természetesen az a jobb megoldás. :)
Sikerült az oldalborítás tartóját letörnöm...
Nincs valakinek egy ilyenje ? Jobb oldali ! FZS1000 semmi másé nem jó ám ! :)
A képen lévő bal oldali, nekem jobbos kell !
Vidd vissza a p...-be ! Én megmondanám neki, hogy ezt bebukta és ennyi. Ha nem azt adta és ő állította hogy jó a tiédbe akkor nincs mese, vissza kell vennie !
Sziasztok!
Tegnap a szép időben sok Fazerrel találkoztunk. Valamikor 4 után Zircen azt hittem magammal szemben jövök. Szürke, FZ6 Fazer, sárga felnicsíkkal, nem tudjátok kié lehet? Gyönyörű motor.
Hétvégén a motorozgatás után be akartam iktatni egy fékbetét cserét is.
Nemrég vettem (kb.: 1,5 hónapja, használt, de mint az új) és az eladó azt mondta, hogy jó az FZ6S2-höz is.
Namost kivettem a régit és mondjuk azt, hogy már formára sem ugyanaz.
A szigszalagos az amit vettem.
Esetleg valakinek szüksége lenne rá? 12-ért vettem 2x2db azaz komplett első szett. Akár ebbe az árba még a postaköltséget is bevállalnám.
Ha valakit érdekel, küldök róla több képet is...
hogy gyári áttételezésű-e ? fogalmam sincs ,én így vettem és ne kérdezd meg mennyit fogyaszt mert nagyjából ezen a fordulatszámon használom és örülök hogyha hallom a hangját tudom látszik hogy kanyarok még zavarba hoznak ,de dolgozok rajta lelkesen !a doboz nem doboz csak egy ideiglenes plexi darab ami elég rondára sikeredett mivel nem volt süllyesztett fejű csavarom itthon ,de már agyalok rajta ,hogy ki is nézzen valahogy
voltam motorozni és csináltam egy kis videót,de kiderült van még finomítani való a projekten látszik a videón is ,hogy hatodikba váltásnál nem 6-os jelent meg hanem 7-es .A felső jeladót magasabbra kell tennem szerintem túl erős a mágnes.Elnézést a videó minősége miatt ,de csak egy 3000 ft-os MD80 -as kamerám van egyenlőre. http://youtu.be/xkYgR9tHxts
Sziasztok! Ma gyorsan beletettem a gépbe 150km-t, de az tűnt fel hogy érdekes sípoló hangot ad lassításnál. Fordulatszámtól függetlenül olyan 90-100-tól egészen 30-40ig. Kuplung behúz és mint ha valami forogna tovább odalent sebességcsökkenéssel arányosan egyre halkabban. Van valami ötletetek? Minden létező nagyszervizen és a tavaszi átnézésen is túl van már
FZ6N - hátsó ülés menti jobb oldali műanyag idomot keresek megvételre, lehetőleg a fekete színűt!
Van esetleg ilyen valakinek? Csatolok képet!