Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki Yamahát tesztelni,hmm?
http://www.yamahazakar.hu/tesz...
Csak a lámpabúra, vagy az egész első lámpa, mert tudtommal a fz6s első lámpája nemigen bontható.
Nekem is az anya volt az első tippem. De megfelelő nyomatékkal volt lehúzva. A fékeket és a tárcsákat kizártam mert akkor is kattan ha a falhoz nyomom az első kereket. Igazából olyan mintha a telóból jönne a kattanás, de nem vagyok benne biztos. Inkább legyen laza egy anya, mint valami gubanc a telóknál
Érdekel valakit ez?
Szerintem jónak ígérkezik. Van valakinek kedve jönni?
https://www.facebook.com/event...
Sziasztok,kellene nekem fz6-s fazer-hez első lámpabúra hol lehet találni mert egy valag motoralkatrészest végigkérdezetem de senki nem tud beszerezni!
A kattanás jöhet a tárcsától, illetve fékbetétektől is! Illetve, ha a felső villahíd (középen lévő) anyája, nincs megfelelően meghúzva, az is tud hasonlót produkálni. Én így jártam. Manualban ez is meg van adva, 100+ Nm.
Garmin.
Szia! Köszönöm szépen! Kikerestem manualból az említett részt, nekem valószínűleg a két anyás megoldás van. Van nyomatékkulcsom meg körmös kulcsom is. Szerviekkel nagyon bizalmatlan vagyok. Szóval ha lesz időm, szépen szétszedem az elejét megkenek mindent és összeszerelem manual szerint.
Van is. 2010-es és 2012-es, de nekem egy icipicit frissebb kellene, tekintve, hogy 3 havonta ciklikusan jönnek ki frissítések.
Köszi azért, még bújom a netet más forrás után is.
Nincs, a lényeg, hogy kúpgörgős legyen.
Igo plusz Amerika térkép
Vagy az IGO.
Torrenten szerintem lesz hozzá Északamerika térkép ingyé.
Androidos.Internetkapcsolatos.
De ott a waze,heremaps ingyenes.
Az csak online mén, nem? Használ adatot, WiFi-t, ami nem elérhető mindig.
Google maps.
Eddig sehol nem találtam olyan neves GPS applikációt telefonra, amiben benne lenne Észak-Amerika. Valami tipp?
Osmand+-ot használok, le lehet tölteni a térképeket (világ bármely pontjáét) és tud offline navigálni, de nem beszél...
Majdnem biztosan laza.
Huhh elég okminden van útban de megoldható viszont kell egy elég nagy kulcs,lehetőleg crova hogy nyomatékra tudd húzni,nem árt ha levegőben az első kerék nehogy túlhúzd és kömös kulcs sem árt ha van megfelelő méret.
A felső villahidat kell levenni és az alatta található nagy körmös anyát meghúzni.De csak érzéssel mert ha túlhúzod szorul ha nem lötyögni fog.
Van olyan tipus ahol lenez biztosító van van ahol két anya van kontrázva szal nem egyszerű.Gépkönyv leírja mi a menete.
Ha ezek nem adottak és bizonytalan vagy vidd el szervízbe.Nem fognak sokat elkérni és jó lesz a végeredmény.
Feszíteni hogy tudok? Nekem inkább úgy jelentkezik a lógás, hogy behúzott első fékkel előre és vissza lököm a motort. Ekkor egy halk kattanás is hallatszik.
Tényleg jó. Bár eddig is megvolt a telefonon, a primo
Csináld ugyanazt mint amit a Péter mond de szembeállva az első kereket mozgasd előre-hátra.
Ha kottyan akkor feszíteni kell rajta.
az se jó ha tul laza, akkor is be tud verődni
Köszönöm a válaszokat srácok, holnap beugrok néhány boltba és szétnézek.

Ne feledjétek (vagy tudjátok meg, ha nem hallottatok róla): mától 29-éig, a NNG 10. szülinapja alkalmából ingyenesen letölthető az iGO Androidra, iOS-re és Windows Phone-okra is. "iGo SzülinApp" néven találjátok fenn. (A használat a 10. nap után is ingyenes marad.) Csak 160MB az program, szerintem kizárólag magyar térképet tartalmaz, de az is fasza.
Nem akad simán mozog. Kicsit olyan mintha túl "simán" is mozogna. Abból gondolom, hogy amikor megvettem nem volt ez a jelenség. De mára már zavaró. Hozzá tartozik, hogy átlagon aluliak az utak a környéken. Annyira, hogy az autóink kasznia eldeformálódik. A robogómról meg leszakadt a fejidom....
Volt már 2-3 maszkom, lidl-be vettem én is, de sokkal jobb az eddigiektől!
Középsztenderre fel,hátulját lenyomod és koptól koppig elforgatod a kormányt,ha akad, rág akkor tuti xar.
Aztán lehet kormányszitálás is tőle.