hát nekem már 4 kesztyűm volt mire megtaláltam a frankót, ami azt arlen ness. Nekem nagyon elcseszett kezem van, nagyon sok kényelmetlen volt, és nyomott is. Hiába mondta a boltban, hogy majd jó lesz, nem lett. Vissza persze ezért nem veszik. Pláne ha már 5-700km benne van. (igaz csak 50et vallottam be belőle )
Szóval superzone tényleg frankó, bár az a saját márka annyira nem tetszett nekem. Haver most a new moto-nál rendelt valamit. A shox az egy vicc, fokt meg drága (és minőségi is).
Én pár hete hatósági műszakira vittem egy motort Kecskemétre. Ott épp csak a rázó/fékpadot nem bírták elindítani! Duda és index ellenőrzés után át is ment... Egy sima műszakin több dolgot megnéznek. Vicc..
Sziasztok!
Ha valakinek lenne kedve jönni május 18-23 között Ausztria Olaszország csillag túrára akkor van egy szállás helyünk mert az egyik résztvevője a túrának lemondta.
A szállás kb 30000ft. Üzemanyag költség kb 700000ft.
Fizetni a helyszínen kell majd távozáskor. Részletekért írjatok e-mailt
Bekiss2@gmail.com
Köszönöm hogy elolvastátok.
Üdv Mindenki!
FZ6-ra milyen gumit ajánlanátok főleg sportos, utcai használatra ? Teljesen elvesztem a választékban és a boncterem véleményei csak tovább rontottak a helyzeten.
Kesztyű: Superzone.
Valamikor le volt értékelve a 20ezres nyári kesztyű felére és abból adtak még 20%-ot.... Igaz, ez tényleg nyári kesztyű, rövid és nincs szoknyája sem, viszont protektoros az ujjaknál. Szép fehér és perforált. Én nagyon szeretem.
No....3 és fél óra alatt meg is lett a friss vizsga. Kicsit vicces volt de inkább bosszantó.
A lényeg: NKH-hoz vágott slickel menni vizsgára, igen rizikós :)
Két (oda-vissza) gumicsere után már meg is volt minden papír..szerencsére a gumicserét olcsón megúsztam. Újra slickes a világ :)
A történet hosszú, mert nagyon magyarázkodtak...talán majd személyesen ha lesz rá alkalom :)
Én is sokat kutattam, hogy milyen kesztyűt vegyek.Pesten az összes nagyobb boltot bejártam, volt hogy kétszer is. Fő szempont volt hogy minőségi legyen,bőr és hosszú szárú.Ez tűnt a legjobbnak vagy mégsem
A shox kesztum tartos es olcso volt de kinyult igen rendesen,es olyan volt allagra,szagra mint egy honapos doglott oposszum.
Ehhez kepest az egyeves bering kenyelmes,finom puha,es tartos.
En a preferenciat ugy modositom hogy bor es passzoljon ram mint egy kesztyu.
Ar annyi hogy azert esszel.Ha nem jo lehet olcso ha jo lehet draga is.
Van a szekrenyben olcso spyke ami kidobott piz,buktam replica alpainstar izen amit sztaroltak hogy milyen fasza sport meg ved a muanyag...... Feneket, szoritott az a szar vedo annyira hoflgy a kuplungot kin volt kezelni.
A drágakesztyűs "horror" sztorikat mindig szörnyülködve olvasom, főleg most hogy már érik hogy vegyek egy nyári kesztyűt, mivel az előző 7 év használat (plusz 15 fok felett. tehát úgy a motorozások kétharmadában) után, részben saját hibából..sőt lehet csak azért tönkre ment az ősszel..és már kezd kicsit meleggé válni a téli kesztyűm.
Első kesztyűm volt, csak két szempont volt a kiválasztásánál, valódi bőr legyen és ne drága (fogalmam nem volt mit is kéne elvárni egy motoros kesztyűtől), mégis ennyi ideig bírta. Talán 3 éve még láttam pár helyen hogy kapható, viszont már nem találom, pedig újra megvenném pedig nem egy high-tech cucc, sőt.
Drága, de jó.. és legalább tartós nem is biztos hogy mindig megállja a helyét, így pedig nem is olyan könnyű a választás, főleg hogy nem szívesen cserélgetném évente a kesztyűmet.
Nem zaius.Bar csak 6000 km van benne es nem lukad.
Csak tudnam hogy jutottam hozza 34e ert 25 helyett.
Amugy blőd a szoveg a webaruhazban.
A Zaius-ra marhabort ir benne meg a cimken kecskebor van irva.
Mérd ki több ponton, ahogy Zoli írja valószínűleg ferdén fut a lánc, az lehet a himba gondja is, de nem feltétlen. Hornetnél pl. több olyannal találkoztam, hogy esés következtében a blokk állt benne ferdén.
Szóval superzone tényleg frankó, bár az a saját márka annyira nem tetszett nekem. Haver most a new moto-nál rendelt valamit. A shox az egy vicc, fokt meg drága (és minőségi is).