ha nem raktad még össze a telót ,érdemes kiszedni a villát és az összes tűgörgőt kitisztítani,bezsírozni. Átnézni az összes csavart, nyomatékkal meghúzni...
Mennyiért kínálják? Szívesen adnám, még a fólia is rajta van, mert azonnal cseréltem le, de ez lesz a vevő első kérdése is. Nem mindenki szereti a sötét plexiket. Én elvoltam benne esőben este is, bár imádkoztam, hogy érjünk haza. :D
Felnyitható, napszemcsis sisakra váltottam, és meglepően jó a világos plexi / napszemcsi kombó, de ott motoszkál a fejemben, hogy egy teljesen sötét plexi vagány lenne hozzá. Kár, hogy 21-ért akarják adni BP-en, amúgy már vettem is volna.
Hai!
Elado lesz Marushin RS2 sisakom, karbon/feher variacioban, tukorplexivel. Egy eves mult, minden rendben vele. Valaki nem eg sisakvasarlasi lazban? :)
Reggel erősen gondolkoztam,hogy kiszedjem e a lengővillát átzsírozni,de nem bántam meg hogy kiszedtem, elég karcsú mennyiségű zsír volt benne.Itt kopást nem lehetett látni, de a himba részben már látszódik
köszi :) eddig azt csináltam ,csak reménykedtem hogy valami apró részlet felett elsiklottam :) azért valami ötletesebb megoldást is kitalálhattak volna rá -bár azt is elképzelem hogy a givi -sek kb 2% -a használja -vagy annyi sem
@grZack:
Az szerintem jó ár érte. Bár nem sokan szeretik, mert eléggé közvetlen a gázreakciója, de biztosan meg lehet szokni. :)
Az előttem leírt szervizeket lezongorázva, tuti vételnek mondanám, ha tényleg 3ekm van benne. Ennyi használatnak gyakorlatilag meg sem kell látszódnia a motoron.
Baxok kiprobalni.
De jon az uj.
Baxok kiprobalni.
Bar hamarosan jon az uj.
Bár most én is beleástam magam ebbe a témába. Szörnyű ez a többcsuklós mechanizmus
Napszemuveg ketteevagja a latoterem.
Nem tudtam megszokni.
Felnyitható, napszemcsis sisakra váltottam, és meglepően jó a világos plexi / napszemcsi kombó, de ott motoszkál a fejemben, hogy egy teljesen sötét plexi vagány lenne hozzá. Kár, hogy 21-ért akarják adni BP-en, amúgy már vettem is volna.
Akkor nem kéne a lajosból rendelnem.
Elado lesz Marushin RS2 sisakom, karbon/feher variacioban, tukorplexivel. Egy eves mult, minden rendben vele. Valaki nem eg sisakvasarlasi lazban? :)
Bódis trioval dobhoz kellene nekem e tanúsítvàjy, merz az enyémez feleségem elkeverte. Köszi.
@grZack:
Az szerintem jó ár érte. Bár nem sokan szeretik, mert eléggé közvetlen a gázreakciója, de biztosan meg lehet szokni. :)
Az előttem leírt szervizeket lezongorázva, tuti vételnek mondanám, ha tényleg 3ekm van benne. Ennyi használatnak gyakorlatilag meg sem kell látszódnia a motoron.