Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor tavaly azért mondák le nekem a BMWtol a nnyílt napi teszt vezetésemet?
Lehet beragtak mert lehuztad a tigrist.
En meg veszek egyet.
Baxok kiprobalni.
De jon az uj.
En meg majd veszek egyet.
Baxok kiprobalni.
Bar hamarosan jon az uj.
nem is meséltem,,,írtam a Triumph Budapestnek,hogy ki lehet e próbálni a 1050 sportot,basztak válaszolni
ha nem raktad még össze a telót ,érdemes kiszedni a villát és az összes tűgörgőt kitisztítani,bezsírozni. Átnézni az összes csavart, nyomatékkal meghúzni...
Fri kollégának volt ilyen gondja ha jól emlékszem.
Bár most én is beleástam magam ebbe a témába. Szörnyű ez a többcsuklós mechanizmus
35 eur+10 posta.
Napszemuveg ketteevagja a latoterem.
Nem tudtam megszokni.
Mennyiért kínálják? Szívesen adnám, még a fólia is rajta van, mert azonnal cseréltem le, de ez lesz a vevő első kérdése is. Nem mindenki szereti a sötét plexiket. Én elvoltam benne esőben este is, bár imádkoztam, hogy érjünk haza. :D

Felnyitható, napszemcsis sisakra váltottam, és meglepően jó a világos plexi / napszemcsi kombó, de ott motoszkál a fejemben, hogy egy teljesen sötét plexi vagány lenne hozzá. Kár, hogy 21-ért akarják adni BP-en, amúgy már vettem is volna.
Ehh,marad a lajos.Itthon nuku.
Sajnos nem, mert az alaptartozeka neki.
A víztiszta plexit nem adod el külön?
Akkor nem kéne a lajosból rendelnem.
Hai!
Elado lesz Marushin RS2 sisakom, karbon/feher variacioban, tukorplexivel. Egy eves mult, minden rendben vele. Valaki nem eg sisakvasarlasi lazban? :)
Volt szó régebben a lógó lengővilláról. Talán pont a Te motorodnál? Végülis mi is lett azzal? Csapágycsere? Tengelycsere?
Reggel erősen gondolkoztam,hogy kiszedjem e a lengővillát átzsírozni,de nem bántam meg hogy kiszedtem, elég karcsú mennyiségű zsír volt benne.Itt kopást nem lehetett látni, de a himba részben már látszódik
Én ott Wunderbaumot tartok. Kinyitom a dobozt, és:
Én használom. :-)
köszi :) eddig azt csináltam ,csak reménykedtem hogy valami apró részlet felett elsiklottam :) azért valami ötletesebb megoldást is kitalálhattak volna rá -bár azt is elképzelem hogy a givi -sek kb 2% -a használja -vagy annyi sem
Jó erősen csimpaszkodj bele.
Próbáltál a gyártótól kérni?
Jobb lesz mint a tiger............fényévekkel.
Meg rugozok rajta egy kicsit .. Mmint a vasarlason! De ha veszem, viheted! ;-)
lehetek én az első tesztvezető
Sziasztok!

Bódis trioval dobhoz kellene nekem e tanúsítvàjy, merz az enyémez feleségem elkeverte. Köszi.
Küldtem mailt + képeket.

@grZack:
Az szerintem jó ár érte. Bár nem sokan szeretik, mert eléggé közvetlen a gázreakciója, de biztosan meg lehet szokni. :)
Az előttem leírt szervizeket lezongorázva, tuti vételnek mondanám, ha tényleg 3ekm van benne. Ennyi használatnak gyakorlatilag meg sem kell látszódnia a motoron.