Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kerék egyenesen áll?
Szia,
12V 5W, én most cseréltem ilyen volt benne.
üdv.
Levi
A lancszemekre gondoltam.
Menetszél?
Hejho.

Mi lehet az oka, ha a lancomrol az olaj nem egyenletesen kopik, hanem a bal oldala mar szinte fenyes, mig a jobb oldalon meg van boven?

Koszi!
Sziasztok,
nemrég vásároltam egy FZ6-S-t (2004 fejidomos), Ehhez keresek magasabb pexit. Főként bubis, duplabubis vagy esetleg túraplexit.
Ha esetleg valakinek van jó állapotú eladó, érdekelne!
Tapasztalatokat is szívesen meghallgatok.
üdv.
Levi
pénz,pénz,pénz vagy ismeretség
persze
Hello!

Kb. egy éve hajtok egy FZ6S-t. Azóta olvasgatom a fórumot is. Mivel nem vagyok egy otthon szerelgetős típus, így hozzátenni sokat nem tudtam a leírtakhoz. Viszont sokat segítettek a "nagy tudásúak" leírásai. Csak így tovább skacok
Akkor remélem,hogy összefutunk én 10.30-ra
Mi kell hogy egy hetvegere megkapjam?
Ha az kell beoltozok halalnak es szerzek kaszat.
Hondanal kb15 perces kis karika volt,csoportban mentünk kb5en.
Kb 5 éve a Yamaha wordnel voltam,ott is csoportba mentünk,de az joval hosszabb karika volt.
Komoly érdeklődőnek siman oda adjak egyedul is akar 1h ra.
Sziasztok!

Szeretném kicserélni az FZ6os motoromon a fittingeket. Fém fékcső van rajta és ezek a fittingek elrozsdásodtak. Arra lennék kíváncsi hogy meg lehet-e csinálni vagy egyben van a fékcsővel?
Szombaton10re megyek ha nem jon közbe semmi...
No,ezt nem kérdeztem meg
Inkább felvezetős lehet,mert több modell lesz tesztelhető.......
Csak kíváncsi vagyok. Mennyi idő van a tesztelésre? Szabad program vagy felvezetős?
Peti!
Ma fel is hívtak,kaptam is időpontot.....
Üdv.
Ép volt egy ilyen izzó a közelben...
QLUX 12V
5W W5W
E42LC
ezekkel az adatokkal..........
Na, ki az?
Na ez nagyon jól hangzik! :) Lehet élni fogok a lehetőséggel :) Nagyon hálás lennék érte!
Amúgy van egy közös ismerősünk. Majd privátban kereslek akkor.
C verzió: most hétvégén és május 1-10-ig Pesten leszek, oda tudom adni a gyári dobot, ha igényled, gyorsan le is tudjuk cserélni nálunk. Nemrég voltam a Vas Gereben NKH-nál, csak a szokásos: fényképek, fények, gumik, fékpad, hello. Ha május első hetére kérsz időpontot, közvetlenül előtte-utána is jöhetsz, otthon leszek XX. kerületben, onnan egy köpés a vizsgabázis.
Sziasztok.. most épül (újra) egy Fz6 fazer. Meg tudná valaki mondani, hogy a gyári rendszámvilágítás milyen izzóval működik? (Nem vagyok a közelében, hogy megnézzem..) Előre is köszönöm a választ..
Üdv.
Sygic Aura, szerintem ez a legtutibb offline alk. Amelyik ország kell, előtte wifin letöltöd, oszt sanyi.
Nem lesz valami nyílt nap féle a közlekedési hatóságnál? Az enyém szombaton ment át egy ilyen rendezvényen házi kipufogóval, kínai indexekkel, átalakított első lámpával (4360 Ft.- volt az egész cécó)