Huhh.őszinte velemeny.
Elso nezesre ket homlokegyenest mas celu es ezert mas tulajdonsagu motort probalsz összevetni.
Kb ket-harom dologban lehet kapaszkodni,haromhengeres viszonyoag magas epitesu es hasonlo kobcenti.
Bar az mt mar majdnem ezres.
A legnagyobb kulonbseg hogy egy picit terepkepes turista merkozik egy elmenyre hangolt fun motorral ez nem fer.
Szerintem az mt inkabb a z800,fz8,street675,gsr750,mv 675 st koreben kene helyezni nem az Gs800,tiger800,transalp,dl650 csoportjaban.
Igazabol az mt t en az ezresek koze tennem de az meg vele nem fer.
A triumphnal (elegge osszemosod a markat) jol elhatarolt tipsok vannak.
A street a ki suly porgos kozepes blokk lezerpontos iranyithatosag,finom fek jellemzi.
Ami kb az mt vel osszevetheto az a speed 1050 mivel szandekosan az a marka izom es nyomatek huliganja.
Pont volt motorrevu cikk mivel 20 eves a speed ott mondta a wood csavo jon a frissitett speed.
Na az megint utos lesz.
Ezert en szemelyesen penzugytol fuggoen egy uj most futo vagy pareves speedre fogom ravetni magam utolso motorkent.
Ha az segit lelkileg a kicsit odaadom probara barmikor.
Nem titkolom hogy jobban tetszik, de azt se hogy jobb mint a triumph egy baja van hogy naked bike...
Ennek is van egy kis wartburg hangja, de nem olyan zajos mint a Triumph é.
Azért kíváncsi lennék az őszinte válaszodra,hogy neked mennyire tetszene...
Megjártuk a tesz motorozást!
Először mentem a tracer rel, majd az MT09 el.
Tracer jó kis motor! vannak rajta dolgok amik nem tetszenek, de a motor teljesítménye szerintem ezeket feledtetni tudja.Kellemesen feszes futómű,3-4e fordulat környékén ki akar ugrani alólad. Nem egy monoton állandó nyomatékkal rendelkező motor szerintem.Fékeket meg sem említem, olyan mint a többi yamahánál, szuper! Ami nem tetszett az a plexi,pont a sisakomra verte a szelet. A műszerfal az szerintem elég gázos, akkora mint egy féltégla....
Egy hirtelen ötlettel feliratkoztam az MT09 re is.
Erről sokat nem tudok írni, valami fenomenális, brutális, leírhatatlan érzés volt, mint 5 orgazmus egymás után sokkot kaptammmmmmmm
Jó reggelt!Elsőkerék csapágyaim kicsit kotyognak,lassan cserések lesznek.Kérdezni szeretném,hogy érdemes-e megvenni a bolti csapágykészletet,vagy egy csapágyboltban venni azonos jó minőségű csapágyakat.Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok.. nincs valakinek véletlenül egy felesleges fz6 hátsólámpa burája amitől 1-2.. 9 üveg sörért.. vagy akármiért megválna?
Az enyémet sikerült így hajnali negyed kettőkor szakszerűen összekennem ragasztóval.. ami maradandó esztétikai károsodást okozott..
Köszönettel előre is.. adelmus
A Continental Road Attack teljesen jó típus, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Kellően puha anyagú, így megfelelő a tapadása. Nekem ez vált be! Road Attack
Akkor a tracer bejon?