Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlitetted.
Akkor a tracer bejon?
En nem is a mt09et hasonlította a 800xc vel.
Tracer rel vetettem ossze.
Huhh.őszinte velemeny.
Elso nezesre ket homlokegyenest mas celu es ezert mas tulajdonsagu motort probalsz összevetni.
Kb ket-harom dologban lehet kapaszkodni,haromhengeres viszonyoag magas epitesu es hasonlo kobcenti.
Bar az mt mar majdnem ezres.
A legnagyobb kulonbseg hogy egy picit terepkepes turista merkozik egy elmenyre hangolt fun motorral ez nem fer.
Szerintem az mt inkabb a z800,fz8,street675,gsr750,mv 675 st koreben kene helyezni nem az Gs800,tiger800,transalp,dl650 csoportjaban.
Igazabol az mt t en az ezresek koze tennem de az meg vele nem fer.
A triumphnal (elegge osszemosod a markat) jol elhatarolt tipsok vannak.
A street a ki suly porgos kozepes blokk lezerpontos iranyithatosag,finom fek jellemzi.
Ami kb az mt vel osszevetheto az a speed 1050 mivel szandekosan az a marka izom es nyomatek huliganja.
Pont volt motorrevu cikk mivel 20 eves a speed ott mondta a wood csavo jon a frissitett speed.
Na az megint utos lesz.
Ezert en szemelyesen penzugytol fuggoen egy uj most futo vagy pareves speedre fogom ravetni magam utolso motorkent.
Ha az segit lelkileg a kicsit odaadom probara barmikor.
Nem titkolom hogy jobban tetszik, de azt se hogy jobb mint a triumph egy baja van hogy naked bike...
Ennek is van egy kis wartburg hangja, de nem olyan zajos mint a Triumph é.
Azért kíváncsi lennék az őszinte válaszodra,hogy neked mennyire tetszene...
Jobb mint az fz1.
Megjártuk a tesz motorozást!
Először mentem a tracer rel, majd az MT09 el.
Tracer jó kis motor! vannak rajta dolgok amik nem tetszenek, de a motor teljesítménye szerintem ezeket feledtetni tudja.Kellemesen feszes futómű,3-4e fordulat környékén ki akar ugrani alólad. Nem egy monoton állandó nyomatékkal rendelkező motor szerintem.Fékeket meg sem említem, olyan mint a többi yamahánál, szuper! Ami nem tetszett az a plexi,pont a sisakomra verte a szelet. A műszerfal az szerintem elég gázos, akkora mint egy féltégla....
Egy hirtelen ötlettel feliratkoztam az MT09 re is.
Erről sokat nem tudok írni, valami fenomenális, brutális, leírhatatlan érzés volt, mint 5 orgazmus egymás után sokkot kaptammmmmmmm
Köszi. Akkor lehet az lesz a nyerő, ha már ketten is írjátok.
Köszi a választ. Most is az van rajta, csak már rohadtul elöregedtek és csúszik mint a fene a hátsó.
Csapágyboltban ha van jobbfajta minőségi, akkor én azt is simán megvenném. Lengőkarcsapágyakat én is SKF-ben vettem.
Jó reggelt!Elsőkerék csapágyaim kicsit kotyognak,lassan cserések lesznek.Kérdezni szeretném,hogy érdemes-e megvenni a bolti csapágykészletet,vagy egy csapágyboltban venni azonos jó minőségű csapágyakat.Előre is köszönöm a segítséget.
Jah, itt amikor visszavittem egyáltalán nem néztek semmit csak fékpad.. Még a lámpát sem kellett bekapcsolni..
Conti Road Attack nagyon jó kis gumi. Én is használtam és nagyon rendben van !
Ezresen is használtam...persze ott jobban kopott... :)
Sziasztok.. nincs valakinek véletlenül egy felesleges fz6 hátsólámpa burája amitől 1-2.. 9 üveg sörért.. vagy akármiért megválna?
Az enyémet sikerült így hajnali negyed kettőkor szakszerűen összekennem ragasztóval.. ami maradandó esztétikai károsodást okozott..
Köszönettel előre is.. adelmus
Nekem Akito kesztyűm van, még az XJ-m volt, mikor vettem. És még mindig nem lyukas.
Üdv!

A Continental Road Attack teljesen jó típus, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Kellően puha anyagú, így megfelelő a tapadása. Nekem ez vált be!
Road Attack
Jah, és egy SV650 kipufogódobjából készítünk iszapolót...
A nyári Vanucci kesztyűm meg még mindig bírja. Cérnakesztyűt hordok alatta mindig.
És hogy ne legyek nagyon off-topic, valamelyik nap voltam egy jót motorozni is a Bakonyban.
Ma délután faterral sikeresen bemutattuk egy sérült szelepű tűzoltókészülék SZAKSZERŰ hatástalanítását...
Akkor ez már szerintetek cserés? 20000 km, 7000 Ft volt, kamu alpinestars
Nem 70.000 csak mobilról vagyok....
Nem mentél sokat benne.
ebbe a kesztyűbe max5 e km van, a tenyér részen van egy erősítés, az lyukadt ki.(nem lyukadt át teljesen) de ami késik nem múlik gondolom én...
A zaius birja,törpölök hogy kéne egy másik tartalékba.
Még van 2 hónapom a gariból.
Addig nem adja fel az biztos.
Mivel keveset ülök motoron.
1 év gari van rá. Ma viszem vissza, kíváncsi leszek...