Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miből gondolod, hogy cserés a kormánycsapágyad? Azért kérdezem, mert említették, hogy gyenge pontja az fz6-oknak. Nekem a szar utaktól olyat produkál lassú tempónál,hogy úgy érződik mintha lenne egy kis mozgása és kissé bizonytalan az első futómű. Nagyobb tempónál megszűnik.
Nem igazán értek hozzá, de a leömlőn kívül minden akra(összekötő cső és a dob).
Nekem Olaszo-ból igy jött be az FZ6
Sanyi Bácsi!

Kormánycsapágyból van bevált márkád
motoralkatrész.eu n néztem, de csak annyi van írva hogy japán...
én összeraktam a fazert és kerültem egy kicsit vele
dehogy volt.......hideg van
szerdán kerültem egy 100-ast,már az új PR2-vel......jó gumi!
volt motorozás Imi
Szia
Látom,hogy volt FZ-6-od is......
Ebben a színben gyártották fekete blokkal-vázzal is?
csak dob vagy rendszer
Szia. Így vettem. Angliából rendelte az előző tulaj, a Karasná-ban pedig adtak hozzá TÜV igazolást így szabályos is. Amúgy csodás a hangja(számomra) nem az a fülsüketítő.
szia

Akrával vetted a motorod vagy utólag szerezted be
Én dekatlonos maszkot használok... Télire érdemes a símaszkot választani. Nyárra pedig futó vagy lovagló maszkot. Mindkettő felszívja a nedvességet, könnyen tisztítható és csak bedobod a mosásba ha szükséges. Szerintem ár-érték arányban befutó. Remélem nem jár megkövezés a nem "motoros" kiegészítő miatt
Sziasztok. Én is használom egy pár éve, és szerintem jó. Óvod a sisakot valamelyest. Van egy srác aki szokott itt hirdetni 1000ft-ért postával, pamutot. Én azt vettem.
Ja...és szégyen, nem szégyen...a lidlis olcsót vettem, próbaképp... nekem bőven megfelel a célnak...
Én is szoktam...egyrészt izzadságot jobbára felszívja. Másrészt valamilyen szinten szélzajt is csökkenti. Harmadrészt a borosta nem bolyhosítja ki a bélést!
Valakinek van tapasztalata a Shark Openline bukósisakkal?
Mindig hordtam, na jó, a szoci korszakban nem, de vagy 15 éve igen. Bármi jó ami nem irritál és nem zavarja a kilátást, a sisakot védi a zsírtól és izzadtságtól.
Sisak alá szoktatok vékony maszkot húzni? Van télim, de kellene nyárra is valami, csak nem tudom, mi legyen a preferenciám. Anyag, különleges tulajdonságok, vastagság, reális ár stb.?
ki is dobja a webáruházakat :D
Unix, de még sok helyen, üsd be a gugliba.
Régebben ajánlottátok ezt a spary-t: VALVOLINE White Synthetic
Most kipróbálnám. Merre lehet venni? Ilyen webshopokon kívül. Pár kúton nézegettem, de nem hogy ilyen, semmilyen spray sincs.
Valami tipp?
Ja.
Dehogynem.
Húúú te ilyen lazán adod elő
Mondjuk a 800asrol is elmondtam a véleményem nekik, de hát csak nem ismernek meg
61660. hozzászólás

Jövő hét végén megyek a rugógyártóhoz. Remélem, május első hetére kész lesz...
Biztos látták a Facebook profil képemet. :-)
Valszeg.Eleg bosszualoak ezek az elado nepek.
Es nem felejtenek.