Miből gondolod, hogy cserés a kormánycsapágyad? Azért kérdezem, mert említették, hogy gyenge pontja az fz6-oknak. Nekem a szar utaktól olyat produkál lassú tempónál,hogy úgy érződik mintha lenne egy kis mozgása és kissé bizonytalan az első futómű. Nagyobb tempónál megszűnik.
Szia. Így vettem. Angliából rendelte az előző tulaj, a Karasná-ban pedig adtak hozzá TÜV igazolást így szabályos is. Amúgy csodás a hangja(számomra) nem az a fülsüketítő.
Én dekatlonos maszkot használok... Télire érdemes a símaszkot választani. Nyárra pedig futó vagy lovagló maszkot. Mindkettő felszívja a nedvességet, könnyen tisztítható és csak bedobod a mosásba ha szükséges. Szerintem ár-érték arányban befutó. Remélem nem jár megkövezés a nem "motoros" kiegészítő miatt
Sziasztok. Én is használom egy pár éve, és szerintem jó. Óvod a sisakot valamelyest. Van egy srác aki szokott itt hirdetni 1000ft-ért postával, pamutot. Én azt vettem.
Én is szoktam...egyrészt izzadságot jobbára felszívja. Másrészt valamilyen szinten szélzajt is csökkenti. Harmadrészt a borosta nem bolyhosítja ki a bélést!
Mindig hordtam, na jó, a szoci korszakban nem, de vagy 15 éve igen. Bármi jó ami nem irritál és nem zavarja a kilátást, a sisakot védi a zsírtól és izzadtságtól.
Sisak alá szoktatok vékony maszkot húzni? Van télim, de kellene nyárra is valami, csak nem tudom, mi legyen a preferenciám. Anyag, különleges tulajdonságok, vastagság, reális ár stb.?
Régebben ajánlottátok ezt a spary-t: VALVOLINE White Synthetic
Most kipróbálnám. Merre lehet venni? Ilyen webshopokon kívül. Pár kúton nézegettem, de nem hogy ilyen, semmilyen spray sincs.
Valami tipp?
Nekem Olaszo-ból igy jött be az FZ6
Kormánycsapágyból van bevált márkád
motoralkatrész.eu n néztem, de csak annyi van írva hogy japán...
szerdán kerültem egy 100-ast,már az új PR2-vel......jó gumi!
Látom,hogy volt FZ-6-od is......
Ebben a színben gyártották fekete blokkal-vázzal is?
Akrával vetted a motorod vagy utólag szerezted be
Most kipróbálnám. Merre lehet venni? Ilyen webshopokon kívül. Pár kúton nézegettem, de nem hogy ilyen, semmilyen spray sincs.
Valami tipp?
Dehogynem.
Mondjuk a 800asrol is elmondtam a véleményem nekik, de hát csak nem ismernek meg
Jövő hét végén megyek a rugógyártóhoz. Remélem, május első hetére kész lesz...
Es nem felejtenek.