bakker, ezt nem hiszem el
sose volt ilyen probléma, hogy nem kaptam meg emailt, de tőled szinte semmit nem kapok meg. Spamba is megnéztem már.Holnap csörgess meg.
ez biztos nem igaz!
"gondolom a rezgéstől belül szépen megette a menetet a tengelyen"
olyan nincs,hogy egy tengelyen lötyög az anya valószínű megtépték mint az állat.
Viszont az ötleted jó, a szélesített anya.Én még adnék neki egy kis csavarrögzítőt és biztos nem lesz probléma.
Tanuljatok a motorom előző tulajának a hibájából: lánccserének álltam neki de már egyből az elején meglepetés ért, az első lánckerék anyája le volt lazulva és gondolom a rezgéstől belül szépen megette a menetet a tengelyen, fog még de nagyon lötyögős rajta én ezt így biztosan nem merem meghúzni 85Nm-el, a külső 3 menet egész szépnek néz ki a tengelyen most próbálok gyártatni egy 4 mm-el szélesebb anyát hátha megúszom a komplett tengelycserét, drukkoljatok és nézzetek rá az anyára a szezonkezdés előtt nehogy úgy járjatok mint én
Sziasztok!
Fazer S2-re keresek használati leírást, valaki tudna segíteni?
Valamint túra plexit is szeretnék rá venni, ha valakinek van tanácsa, ötlete megköszönném.
Köszi, megkérdezem hogy ráér-eaddig a szerelőmnek, holnap visszaszólok!
Illetve ha van elérhetőségük akkor megköszönném, lehet felvenném vele a kapcsolatot hogy tudná-e postázni.
Szia! Köszi a linket, igen ezt megtaláltam, de nem tudom elképzelni hogyan lesz abból a táblából a lent látható rendszámtartó Nem merem megvenni potyára
Én is majdnem pórul jártam anno. Utángyártottat vettem, kb 20 ezret mentem vele azóta, semmi jele hibának. 3300 Forintba kerül ismerős motorosboltban itt Celldömölkön. Ha esetleg nem találsz addig vagy nem sürgős, tudok vinni március végén, de időben szólj, meg kell kérdeznem, hogy van-e készleten.
Volt téma pár hónappal ezelőtt kuplung bowden. Valaki vett valahol, csak már nem találom hogy hol. Pls help!
Mirekéknél mindent összeírtak szép nagy hibalistára, csak épp azt nem vették észre hogy a bowdenemet kb 3 szál tartotta csupán... Még jó hogy a szerelőnek ez volt az első hogy megnézte, ja meg hogy kiértem vele hozzá hogy nem szakadt el.
sose volt ilyen probléma, hogy nem kaptam meg emailt, de tőled szinte semmit nem kapok meg. Spamba is megnéztem már.Holnap csörgess meg.
Heló!
lila és sárga,ahogy kérted
"gondolom a rezgéstől belül szépen megette a menetet a tengelyen"
olyan nincs,hogy egy tengelyen lötyög az anya valószínű megtépték mint az állat.
Viszont az ötleted jó, a szélesített anya.Én még adnék neki egy kis csavarrögzítőt és biztos nem lesz probléma.
Fazer S2-re keresek használati leírást, valaki tudna segíteni?
Valamint túra plexit is szeretnék rá venni, ha valakinek van tanácsa, ötlete megköszönném.
minek kéne
Illetve ha van elérhetőségük akkor megköszönném, lehet felvenném vele a kapcsolatot hogy tudná-e postázni.
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-fz6-rendszam-tarto-ID2W69p.html#9c0f2381c9
Volt téma pár hónappal ezelőtt kuplung bowden. Valaki vett valahol, csak már nem találom hogy hol. Pls help!
Mirekéknél mindent összeírtak szép nagy hibalistára, csak épp azt nem vették észre hogy a bowdenemet kb 3 szál tartotta csupán... Még jó hogy a szerelőnek ez volt az első hogy megnézte, ja meg hogy kiértem vele hozzá hogy nem szakadt el.