Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert rosszat vettel.
Mail cím van az adatlapomon, küldenél egy árajánlatot rá? Köszi!
Jah, ugyanaz a motor.
ki kéne venni a kajás zacsit az ülés alól
És amúgy jó ez egyáltalán az én 2003-asomhoz?
Valaki fogadjunk, hogy beleköt: gázpalack a garázsban...
Tartom a véleményem, hogy EÜ csomag nem fér be a hátsó ülésem alá.
Ez a kicsi ,lapos, kék színű, gyógyszertári forgalomban kapható "A" csomag.
Olajat tudok adni hozzá. 1-2hete takarítottam a k&n szűrőm, vettem hozzá motul sprayt van még bőven belőle. Vagy van valvoline, de az folyékony, egyszerűbb a motullal.
Na holnapra megmondom, mert meg kell néznem hogy mi van otthon tisztítóm, vagy olajom hozzá :)
Tessék a képek. Kaptam ajándékba egy K&N-t, azt beleraktam, ezt meg eljótékonykodom.
Majd egy képet dobjál már róla pls! Amúgy miért szeded ki belőle?
Mondjuk egy papírszűrő áráért.
Oké, értem. És hogyé adod? :)
Az, hogy jobban veszi a fordulatot, mint a papírszűrővel, egyértelműen ettől van. Főleg alacsony fordulatnál, 3000 alatt vettem észre nagy különbséget. A fogyasztásom papírszűrővel is jó volt, csak azért írtam, mert sokan abban a tévhitben élnek, hogy a sportlégszűrő fogyasztásnövekedéssel jár, pedig sőt. Az FZS600 egyébként is viszonylag dús keverékkel jár gyárilag, egy kis "plusz" levegő jót tesz neki, és ez nem csak az én tapasztalatom.

Az enyémen egy Shark kipufogó van, minden más gyári (karbibeállítás is).
És szerinted mindez ettől van? Van más is változtatva (kipuff, más vezérlés hozzá)?
Válasz elküldve!
Remélem segít!
köszönöm ! küldtem mailt az adatlapodon lévő címre
44000 hmmmmmm jo is lenne
4400 km volt...
Lehet, hogy elsiklottam afölött hogy milyen fokozatkijelzőt szeretnél felszerelni, de talán tudnék segíteni, ha ismerném a terméket és a hozzá kapott kapcsolási rajzot.
Még mondtam is magamban, "ha ez nem Dipshit volt, akkor megeszem a kalapom".
hát korántsem biztos ,de ennél a vezetéknél írt ki nullát ,most levettem a jeladó mágnest hátha az zavar be ,hogy túl közel van a két jeladó egymáshoz ,de nincs változás ,tehát mindenképpen máshova kell kötnöm a NEUTRAL vezetéket ,amit írtál piros az jó lett gyújtáskor kap csak áramot.
Ma délben te jöttél velem szembe az 5-ösön, az M43 csomópont körül?
Biztos, hogy arra a vezetékre kötötted, amin csak akkor van áram, ha üresben van a váltó?