Olajat tudok adni hozzá. 1-2hete takarítottam a k&n szűrőm, vettem hozzá motul sprayt van még bőven belőle. Vagy van valvoline, de az folyékony, egyszerűbb a motullal.
Az, hogy jobban veszi a fordulatot, mint a papírszűrővel, egyértelműen ettől van. Főleg alacsony fordulatnál, 3000 alatt vettem észre nagy különbséget. A fogyasztásom papírszűrővel is jó volt, csak azért írtam, mert sokan abban a tévhitben élnek, hogy a sportlégszűrő fogyasztásnövekedéssel jár, pedig sőt. Az FZS600 egyébként is viszonylag dús keverékkel jár gyárilag, egy kis "plusz" levegő jót tesz neki, és ez nem csak az én tapasztalatom.
Az enyémen egy Shark kipufogó van, minden más gyári (karbibeállítás is).
Lehet, hogy elsiklottam afölött hogy milyen fokozatkijelzőt szeretnél felszerelni, de talán tudnék segíteni, ha ismerném a terméket és a hozzá kapott kapcsolási rajzot.
hát korántsem biztos ,de ennél a vezetéknél írt ki nullát ,most levettem a jeladó mágnest hátha az zavar be ,hogy túl közel van a két jeladó egymáshoz ,de nincs változás ,tehát mindenképpen máshova kell kötnöm a NEUTRAL vezetéket ,amit írtál piros az jó lett gyújtáskor kap csak áramot.
Ez a kicsi ,lapos, kék színű, gyógyszertári forgalomban kapható "A" csomag.
Az enyémen egy Shark kipufogó van, minden más gyári (karbibeállítás is).
Remélem segít!
4400 km volt...