Én egyszer írtam ilyet, de abban biztosan nem említettem a CIF nevet. :D
Az Aldiban kapható ALIO a legtutibb. Az levisz mindent és akcióban van vagy 300Ft egy flakonnal.
Olyan tejszerű anyag...
Az a fórumozó, aki azt mondta, hogy az egyszerű inox-tisztító fantasztikus leömlőtisztításhoz, nem lesz az új legjobb barátom. CIF Extraturbonitro formula sem segített. Kicsit fényesebb lett (naná!), de semmit nem hozott le. Volt még nálam a darázsgarázs-féle mutyiból, az lehozta a sárgás színt, de erősen foltos még.
Nem nagyon akar a rendszer képeket feltölteni nekem, profilba. Más tapasztalt ilyet mostanában vagy a böngészőmmel van baj? (próbáltam Operával és Chrome-mal is)
Ha beválik és megtetszik, akkor van egy feles akksim, amitől megvállnék. Rendeltem 3-at kínából és eddig jónak tűnnek, hozzák a gyári akksi teljesítményét. 2-t használtam eddig, a 3-at bele se tettem még, kb hónapok óta áll a polcon.
Teszkó akció 22245.-/stück.Lehet még találhat valaki de nem valószínű.Ennyiért próbacseresznye.Nepperek 30 körül terítik az OLX-en.
Bár látva ezt a videót mind a 20-as mind a 100-as hagy némi kivetnivalót képstabilizálás szinten.
Mesélj honnan van? Mióta van nálad? Mennyire volt olcsó?
Nagyon jók az SJ kamerák is, de pont most olvastam a képek között, hogy valaki már abból is hamisítványt vett. Ez milyen? Már a kínai cuccokat is hamisítják Még az én kínai telómnál is volt para, hogy eredeti kínai lesz-e. De az lett.
Visszatértem :) Rég voltam már itt, sok dolgom volt és le kellett szoknom, hogy egy nap 2539-szer nézegetem a fórumot
De meg is lett az eredménye, meló mellett elkészült a diplomamunkám, megvolt a záróvizsga is következő héten veszem át a diplomámat.
Legutóbb karácsony környékén motoroztam és még az utolsó perceket is "kiélveztem" hóesésben. Jó idő lesz a hétvégén, már készülök rá nagyon. És úgy néz ki, hogy Pesten lesz helye a fazéknak, tavasszal költözik a kislány.
Aztán jött az Alio. Rákentem egy hevederre, körülöleltem vele a leömlőt és sipp-supp, már csilli-villi is lett. Bizonyíték? Arra ott a lenti kép.