Milyen értelemben gondolod, felvásárolni vagy a motorra beszerezni. Valójában még nem gondoltam egyik értelemben sem rá. A hasidomon gondolkodok még mindig, de ez az utángyártott forma nem annyira tetszik, a gyári pedig(ha van) cefet drága lenne, s annyit számomra nem ér.
ez komoly ? fórumban olvastam ,valaki nagyon dicsérte az alan 446 -os adóvevőt és motoron használta ,de most már mindegy majd elválik milyen a gyakorlatban .
Az a baj vele, meg ezekkel a WT-kel, ha gyorsan mész, a szél elfújja a rádióhullámokat.
@GLB:
Múltkor láttam egy full narancs Pözsó kupét és hát... mivel srác vezette, nem tett igazán jó benyomást ("ez édesanyádé?" kérdés fogalmazódott meg bennem csendesen), de motoron kis feketével megspékelve nagyon igényes munkát lehet csinálni, a narancs/fekete FZ-k mindig is tetszettek.
A GT-3-at nem ismerem, de nekem BaoFeng UV5R rádióm van szerintem majdnem azonos.
A magyar nyelvű kezelésit megtalálod itt! http://www.google.hu/url?sa=t&...
A PMR elég korlátozottan használható én inkább a GT-3-at tartanám meg!
Gondolod cserélhetünk, adok érte egy PMR készletet!
Egy 400ml-es spray elvileg 1nm-re elegendő, bukóra bőven jó, én a tankot ismerőssel csináltatom, ezzel foglalkozik.
Bár ez a narancs szín a vágyam, a forgalmiban fekete szerepel szóval ennek mintájára képzeltem el, a narancs rész fekete lenne, a fekete pedig fehér. Vélemény?
nagyon köszönöm a válaszod , a pmr (GT-1) tehát az 1-es csatornán ezt a frekvenciát használja ? : 46.00625 tehát a GT-3 ezt beadom számokkal és ennyi ? csak az a gondom, hogy 6 jegyű számot tudok csak beírni 145.600 ez jön be ha bekapcsolom - sajnos nem értek hozzá -esetleg ha valaki szeretne egy GT-3 -at jóval ár alatt megkaphatja és veszek egy GT-1 -et helyette
Kicsit foglalkoztam rádiókkal.
A fő különbség a két készülék között, hogy a GT-1 PMR rádió, a GT-3 már amatőr rádió.
Nincs más dolgod mint a GT-3-at ráhangolni a PMR frekvenciákra.
ITT megtalálod! http://amatorradiozas.hupont.h...
Megvolt az is, de nem akartam eldicsekedni, hogy fémkefével álltam neki, és néhol a bordák színét is levittem. Most vannak benne világosabb foltok, de szerencsére a maszk takarja.
Képzeld a motor elkészül a jövő vagy az azutáni héten..