Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja vki, hogy Fz6-ra jó-e?
Eladók! A képek nem a legjobbak..de nagyon jó állapotban vannak. Fz1en voltak. Érdeklődni inkább emailben.
Olyan végeredményt tudok mutatni, aminek per lesz a vége!
Én megnéztem Szegeden, Németh bácsi meg egy bp-i Aldiban és egyik helyen sem volt olyan flakonos Alio, amit belinkelt Valkesz és rá lett bólintva, hogy az az.
Gyanús vagy nekem. Amikor hagyom, hogy szabadon szárnyalj akkor is felkéredzkedsz a térdemre, hogy pirosra paskoljam a popód
Rosszabb.
Egyszerűen borrzasztóóóóó.
téleg kupec vagy
A plexi elkelt.
gyári új 2736Ft
majd lehet egyszer cserélünk egy útra, hogy meg én is kipróbáljam milyen úgy
De egyébként én baromira lesz@rom, hogy milyen szembe szél van. Nem lehet eltüntetni, csak egy helyen van teljes kuss, de egy fazeren nem fogok guy martint (fav tt rider) játszani
Füldugó mindenképpen kell. Mondjuk az már jobban érdekel, hogy mi van ha semmi idom sincs
Ez se rossz ötlet.
Én is erre szavaznék. Bontóból sem nagyon kapni ilyet, mert nem szívesen veszik le az eladható tartóról. Más meg önként biztos nem adja el. Érted, önként...
Én meg éppen valamelyik nap rúgtam le szerelés közben, le is tört a pöcse... valami hengeres gumidarabot át fogok fúrni és rácsavarozom...
Elveszett a kis gumibizbasz a középállványomból. Van valakinek ötlete, hol vehetnék ilyent nem nagyságrendileg 5000-ért?
Köszi
Ezt neked kell eldöntened, de gyári új valószínüleg ennyiért nem fog veled szembejönni egyhamar és kerületen belül vagyok
Az az igazság hogy rohadtul kipróbálnám a gyári plexit hogy azzal milyen, mert én ezzel a magasabb túrával amivel vettem, csak szenvedek... Hiába magasabb de van egy olyan sanda gyanúm hogy valahogy nagyon szarul kavarja telibe rám a menetszelet Csak hát egy próbáért megvenni, aztán vagy jó vagy nem...
Üdv Urak!
Vadi új gyári Fazer plexi 6eFt. Kérlek telon érdeklődjetek, adatlapon ott a szám.
Azt hittem, hogy a kipufogó volt
csak szivaccsal dörgöltem meg, mert piszkos volt, erre így jártam
szar ez a lújííz minőség na
Motoros csizmában óvatosabban mozgólépcsőzz!
hát persze
ez most hétvégén sikerült...
Teljesen normálisan közlekedünk, tekintettel van kezdő mivoltomra
Leveszem aztán megnézem. Majd kiderül.
Köszi mindenkinek!
jah, hogy ezzel még fél littyót csökken a fogyasztás?