Olyan végeredményt tudok mutatni, aminek per lesz a vége!
Én megnéztem Szegeden, Németh bácsi meg egy bp-i Aldiban és egyik helyen sem volt olyan flakonos Alio, amit belinkelt Valkesz és rá lett bólintva, hogy az az.
majd lehet egyszer cserélünk egy útra, hogy meg én is kipróbáljam milyen úgy
De egyébként én baromira lesz@rom, hogy milyen szembe szél van. Nem lehet eltüntetni, csak egy helyen van teljes kuss, de egy fazeren nem fogok guy martint (fav tt rider) játszani
Füldugó mindenképpen kell. Mondjuk az már jobban érdekel, hogy mi van ha semmi idom sincs
Én is erre szavaznék. Bontóból sem nagyon kapni ilyet, mert nem szívesen veszik le az eladható tartóról. Más meg önként biztos nem adja el. Érted, önként...
Az az igazság hogy rohadtul kipróbálnám a gyári plexit hogy azzal milyen, mert én ezzel a magasabb túrával amivel vettem, csak szenvedek... Hiába magasabb de van egy olyan sanda gyanúm hogy valahogy nagyon szarul kavarja telibe rám a menetszelet Csak hát egy próbáért megvenni, aztán vagy jó vagy nem...
Én megnéztem Szegeden, Németh bácsi meg egy bp-i Aldiban és egyik helyen sem volt olyan flakonos Alio, amit belinkelt Valkesz és rá lett bólintva, hogy az az.
Egyszerűen borrzasztóóóóó.
De egyébként én baromira lesz@rom, hogy milyen szembe szél van. Nem lehet eltüntetni, csak egy helyen van teljes kuss, de egy fazeren nem fogok guy martint (fav tt rider) játszani
Füldugó mindenképpen kell. Mondjuk az már jobban érdekel, hogy mi van ha semmi idom sincs
Köszi
Vadi új gyári Fazer plexi 6eFt. Kérlek telon érdeklődjetek, adatlapon ott a szám.
szar ez a lújííz minőség na
ez most hétvégén sikerült...
Köszi mindenkinek!