Szia!
Pedig írtam neked emailt freemailpeter@freemail.hu-ra és el is ment a levél.Ne bonyolítsuk,írj egy telefonszámot az én mail címemre:laszlo1014@freemail.hu
Felhívlak és megbeszéljük.
Köszi az infókat!Végig jártam az öndiagot a gépen de semmi hiba nem volt benne kivéve azt,hogy néha be be villant pár másodpercre az Er-1-es hiba kód
Holnap jobban belemerülök majd!Még egyszer köszi!
Én hibakód olvasással kezdeném.
Neten minden infó fent van hozzá (belépés a diag menübe, hibakódok számok jelentése, auto-diag/újraellenőrzés, diag kódok törlése stb.)
Sziasztok!
Kérdéssel fordulok hozzátok.Fz6s-em(2004) az idei első körömön feltünt,hogy a km óra össze vissza mér és a hőfok is hol maxon hol nullán állt,aztán egy kisebb pihenő után indítás után felvillant a chek lámpa és az olajnyomás visszajelző is de azok ek is aludtak?Tipp mihez kezdjek így vele szezon elött?Olaj van benne természetesen!Előre is köszi!üdv
Heló Peti! Van az ikeában. MARIUS nevű ülőke, 1290Ft/db.Ebből szeretnék 6db-ot venni. 4 feketét és 2 pirosat. A baj az, hogy az ikea 38.000Ft házhozszállítási díjat kérne, ami hát enyhén szólva is faszság. Más postázási lehetőséget nem enged. Szóval utánvét, vagy előre utalással lehetne-e? Már, ha megtennéd nekem, hogy megvennéd 3és elküldenéd nekem szegedre.? Szóval ez kéne. Aztán gyere szegedre hall3ét zabálni túróscsuszával.
Pesten valaki ki tudna segíteni egy lánc szerelő szerszámmal?
Pedig írtam neked emailt freemailpeter@freemail.hu-ra és el is ment a levél.Ne bonyolítsuk,írj egy telefonszámot az én mail címemre:laszlo1014@freemail.hu
Felhívlak és megbeszéljük.
Holnap jobban belemerülök majd!Még egyszer köszi!
2002-es FZS600-hoz keresek 3 csavaros Leo Vince összekötő csövet.
Nincs valakinek elfekvőben esetleg?
Előre is köszönöm.
Dehogy sikerült,küldtem neked mailt is.
Talán nem kaptad meg,vagy csak nem nézted,hogy kaptál-e?
mert azóta csak a booking írt
Itt a sportmotoron megtalálsz.
Csak még gondolkodom rajta,mert a fényezést nem tudom hogy kivel oldanám meg
Majd még töröm a fejem rajta,aztán jelentkezem
Neten minden infó fent van hozzá (belépés a diag menübe, hibakódok számok jelentése, auto-diag/újraellenőrzés, diag kódok törlése stb.)
Kérdéssel fordulok hozzátok.Fz6s-em(2004) az idei első körömön feltünt,hogy a km óra össze vissza mér és a hőfok is hol maxon hol nullán állt,aztán egy kisebb pihenő után indítás után felvillant a chek lámpa és az olajnyomás visszajelző is de azok ek is aludtak?Tipp mihez kezdjek így vele szezon elött?Olaj van benne természetesen!Előre is köszi!üdv
Köszi!
Már írom is.
Megbeszélhetjük, dobj egy mailt freemailpeter@freemail.hu ra.