Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan.
Nade mért ne?
Semmi szükség nincs rá.
Most olvasgatok kicsit vissza itt. Erre a módosításra miért volt szükség? :)
Szerintem szedd le a féknyerget és kukkold meg.
Lehet még is szivárog kicsit a munkahenger vagy a betéttel van valami.
Betétek egyformán kopnak?
Nem volt. De semmilyen szennyezodes nem latszik.
Uszo agyas. Nem vettem eszre, hogy befogna. Terheles nelkul szepen forog a kerek. A tengelyek nem lettek kenve szerintem a gyartas ota.
Fekete ragacs van rajta. Az ujjamon nem is nagyon marad rajta. Le kell dorzsolnom a tarcsarol. Ami a kepen latszik az nagyjabol 20 perc alatt kepzodik, de csak az egyik tarcsan.
Ha úszó ágyas a féknyereg, akkor a tengelyei nincsenek beragadva, hogy állandóan picit fogott a fék?
Fékbetét mikor lett tisztítva?
Ha nem is ilyen durván, de igen. Ha végighúzom az ujjam rajta, koszos lesz a ujjbegyem.
Féktisztítóval érdemes befújni, a nyerget is. Csak kosz, vagy van rajta fékpor, valami más is?
Sziasztok!
A hétvégi gurulás után észrevettem, hogy a balos tárcsám dzsuvás lett. Motorozás előtt fémtisztára töröltem mindkét tárcsát, de mire hazaértem a balos "ganyés" lett. ( bocsi a szóhasználatért ). Dobtam fel képet a két tárcsáról. Ezt másnak is csinálja? Egyébként semmilyen folyást nem látok, gyári betét és tárcsa van még benne. Szerintem még a nyereg se lett nagyon leszedve.
Előre is köszi!
Remélem mindenki kész a szezonra!
Köszi.
Nemesacél tisztító a neve és kb 500Ft.
ja, szürke. :-) Kipróbálom.
szürke :D
De melyik a jó? A fekete vagy a fehér?
Oké, ígérem! Ha jó lesz, hálás leszek.

@Peti: Múltkor próbáltam, bő 4 órám ment rá. Úgy voltam vele, ha ezzel a módszerrel sikerül, jó, ha nem, akkor nem foglalkozom vele.

Kapott új helyzetjelzőket (egyik ki volt égve), meg új indexeket, mert még tavaly nyáron beázott és azóta párosodott folyamatosan, már csak alig égett benne néhány led.

fémtisztító kell ide(pl: Farécla Metal Cleaner)
meg dörzsi!
meg sok kitartás
Hagyjad, ebből ne csinálj problémát.

Viccet félretéve biztosan jó lesz, de kérlek, a végeredményt dokumentáld és oszd meg itt is.
Holnap venni fogok ilyet, mert nagyon idegesítenek a foltok rajta, a többi része már szép fényes. Ha nem lesz jó... megjegyzem a neved!
Igen, gyakorlatilag olyan mint a sűrített tej.
Vettem én is ilyen "flancos" spay-ket, de az maradt az inox hűtőszekrényre és a tűzhelyre ujjlenyomatot eltüntetni.
- arra jó
Ilyen az ALIO
Én butus abból indultam ki, hogy ha a 300 Forintos Aldis jó, a 800 Forint CIF sem hagy cserben. - Ez volt a közelben.
Szóval a tied nem spré volt, hanem krémszerű?