Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Akkor látom folytathatod, a hűtőborítás bogártalanításával.
Én múltkor levettem és megtisztítottam amennyire csak lehetett. Ott bent mohásodott már minden bakker. Zavart már, hogy nyáron amikor megálltunk szépen pörkölődött ott minden, rendesen égett tej szaga volt, máshoz nem tudnám hasonlítani.
Én a sisakomra akarok venni 400 ml-es sprét. Tankhoz már gondolom több kell, meg festékpisztoly. Milyen színre fújod? Tégelyesben van matton és fluoreszkálón kívül más?
Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy a tank oldalán lévő kis Yamaha logo az eredetileg matrica vagy festés? Amennyiben az első variáció, honnan szerezhető be? Az enyémen már nem volt mikor megvettem...
Nincs szívem újra fújni a tankot díszítő airbrush-t, hátha a következő tulajnak bejön Helyette kipróbálom ezt az új plasti dip borítást
valaki nem járatos véletlenül a walkie-talkie világában ?
próbaképpen rendeltem egy sima olcsó kínai adó-vevőt és mivel tetszett megrendeltem a párját is ,de a kínai barátom mellényúlt és küldött a 21 dolláros helyett egy 62 dollárosat de nem tudom hogyan lehet a kettőt összehangolni Baofeng GT-1 és Baofeng GT-3 -ról van szó.
Inspiráció a leömlőtisztításhoz.

Ha már elkezdtem, nem adtam fel.
A feleslegesen vett CIF-fel letisztítottam az koszt róla, a DarázsGarázs-féle löttyel bekentem, az lehozta a sárgás színt és néhány foltot. Ekkor már fényes volt a nagyja, de az erősebb foltok megmaradtak. A maradékra rámentem 2000-es vízpapírral, majd felpolíroztam. Maradt megint a kemény munka.
Köszi szépen! Ezt hol tudnám megrendelni Tőled?
igaz nem tőlem kérdezted, 18726 Ft
Én sem találtam bakker, se Zalaegerszegen, se Szombathelyen. Mindkét helyen csak a másik fajta volt.
Helló!

Fz1hez meg tudnád mondani ennek a cikkszámú alkatrésznek az árát? 3C3-2836L-00-00 Előre is köszönöm!
Köszi
Az ülés elkelt
A gyári akksi 28400ft szerintem nem érdemes másban gondolkoni :)
Ott a két yuasa közt az is lehet a különbség, hogy van gyárival megeggyező minőségű és utángyártott minőségű. Ezt olvastam egy forgalmazó honlapján. A 20 ezres az nem gyárival egyenértékű. A 40 ezres talán.
Én inkább vennék 10 ezer alatt 3 évig jót, mint 40-ért olyant ami akár 10-ig is jó lehet, de lehet, hogy letérdel 2 év alatt, ha sikerűl jól kisütni valamivel... túl nagy a különbség, és senki se garantálja, hogy a 4-szer drágább akár 2-szer tovább bírja, nem, hogy 4-szer...
Ott a két yuasa közt az is lehet a különbség, hogy van gyárival megeggyező minőségű és utángyártott minőségű. Ezt olvastam egy forgalmazó honlapján. A 20 ezres az nem gyárival egyenértékű. A 40 ezres talán.
Én inkább vennék 10 ezer alatt 3 évig jót, mint 40-ért olyant ami akár 10-ig is jó lehet, de lehet, hogy letérdel 2 év alatt, ha sikerűl jól kisütni valamivel... túl nagy a különbség, és senki se garantálja, hogy a 4-szer drágább akár 2-szer tovább bírja, nem, hogy 4-szer...
Hogy őszinte legyek lehet hogy igazad van és csak 3-4 évet bír majd a Varta.
De ettől függetlenül az Fz6-osba való Yuasa YT12B-4 40 eFt-os ára szerintem indokolatlanul magas és pénzrablás. Érthetetlen, hogy az ugyanazon paraméterekkel rendelkező Yuasa YTX-12-BS már 17,5 eFt-tól kapható. Az eltérés csak minimálisan a méreteikben van (150*69*130 és 150*87*130) ami persze ellehetetleníti a Fz6-ba való betételt, de hogy ezért kb. 22 eFt-al drágább?
Ez szerintem az igazi lehúzás. Semmi bajom nem lenne egy kb. 20 eFt-os árral.
Mellesleg a Vartát az ismerősöm 11 eFt-ért hozza...
Én úgy tudom jó.
Latod, nem veletlen annyi. Ezeknel 2-3, max. 3.5 ev kozott van az elettartamuk. Gyarinak gyorsan visszajon az ara, plusz megbizhatobb is. Akkor erdemes ilyet venni, ha gyorsan kell es nem tudsz/akarsz egyben kifizetni annyit, mert igy szinte reszletfizeteses.
Na hát én sem tudtam tovább húzni az akkucserét.
Tegnap már nem kelt életre a drága a 11.-ik éves gyári akksival.
Ilyet rendeltem:
http://autoakku24.hu/termek/12...

Azért nem Yuasa-t, mert 40 ropi lett volna (rablás az ára)

Vélemény?

Üdv:Laci
meg :)
Megvan még? :)
Szerintem,
3...
2...
1...
El is kelt. Ha nem is 5 perc alatt, de már ma lesz gazdája. Ha valakit érdekel, gyorsan hívja! Nagyon jó ajánlat.
Sziasztok eladó FZ6 komfortülés 2004-2007-ig SoMoTo gyártás 0km vadonatúj 40000ft

20/9116246
Őőőőőőőőő..............biztos?