De fel a fejjel, Tibi! Ne foglalkozz azzal, hogy tollasnak látják a hátad. Neked ilyen motor jutott, másnak ilyen sincs. Mindig ez járjon a fejedben mikor rá nézel. Jövőre még gyűjtesz egy kis pénzt és veszel egy jobbat. :-)
Legújabb R6-os rugóstagját rakom be a gyári helyett. 65875 hozzászólásban leírtam pár dolgot róla. Néhány módosítással az FZS1000-re is adoptálható a dolog.
Te cserélsz telót vagy csak felújítod ?
Szeretnék hozzányúlni az enyémhez mert már lengedezik a hátulja nekem nagyon. Van valami ötlet, hogyan, kinél ?
Van a lehel úton egy műhely akik azt mondták bármit megcsinálnak...kellene egy kis tuning a gyáriba...
Köszönöm! Hát egy nagy polírozás ráférne, majd meg is kapja. Most ott tartok vele hogy idomokat lekapom és fogkefével, ecsettel tisztitgatom. Leömlőket takarítottam meg. Szépül majd...
De ha van valakinek valami jó ötlete, akkor azt szívesen veszem.
Kis pénz kis motor.......ennyi!
A Lehel úton lévő műhelynek mi a neve?
valószínű hogy érdemes felújíttatni+ erősebb rugót rakni bele.
Szeretnék hozzányúlni az enyémhez mert már lengedezik a hátulja nekem nagyon. Van valami ötlet, hogyan, kinél ?
Van a lehel úton egy műhely akik azt mondták bármit megcsinálnak...kellene egy kis tuning a gyáriba...
A kék színt nagyon eltalálták. Ha szép fényes, különlegesen mélynek hat bizonyos fényviszonyok között.
Jaaa és buktad buktam az MT 09 prejekted.
DL 650 lett a befutó azért mehetsz ezzel is.
én meg azt hittem hogy besértődtél valamin ...