Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ram meg. Var egy kibelezes.
De elotte lecsempezzuk a kecojat.
Már el is felejtettem, hogy megy 150 póniló, de annyit beszélünk róla, hogy elkezdett hiányozni a motorozás. Pedig eddig szépen leült a dolog.
Téli projektek mindjárt kész vannak, majdnem megvan minden, amit kiterveltem. Pár nap múlva Görögországból jön egy cucc.
Aztán tavasszal szelepes-hézagos-szinkronos szerviz és kész is minden egy jó időre.
Vagy ennyit adtak el.2009-ben asszem több mint 4700 volt csak UK-ben.
411
baszki, az valamit jelenthet ,hogy ennyien akarnak szabadulni tőle
Ebbe belezúgtam.
Amúgy az angolok furákok.
Az biztos, hogy az angolok szeretik az FZ1-eket. FB-os csoportban belőlük van a legtöbb.
Jelenleg a mobile.de-n 411 db eladó,ebből a legolcsóbb egy 76000.-et futott 2009-es.Pont mint az enyém.
Asszem nem tudnak eleget gyártani annyira viszik.

FZS1000-ből 91db van a legolcsóbb 2000 euro.
FZ1-el nem tud mit kezdeni a mobile keresője.........ritka és kiba...tt drága.
Modhatnám hogy egy különlegesség.
FZ1-eseket nem törnek, hogy mázsaszámra legyen alkatrész minden sarkon. FZ1-esek vásárlóköre is megvan, ugyanúgy, mint a 6-osnak, vagy egy Harley-nak vagy egy R1-nek. S úgy látszik, értünk a motorjainkhoz.
a tied egy TUCATmotor
Ne idegeljestek az enyém 1,2 misinél a legöregebb 2006-os sem adják kint se olcsóbban és a fejétől a farkáig minden van az ebay-en.
Nem is a lebontásra gondoltam, hanem egyszerűen venni egyet.

Az R1/R6-os hasonlósága miatt sok mindent megtalálni a másik oldalon, sőt, kis átalakítással még sokkal jobbá is lehet tenni R1-es alkatrészekből. Elvétve látni hirdetéseket, ahol szétszedett motor alkatrészeit árulják, szerencsére még nem kellett utána nézzek. Fejidomból épp van egy eladó röhögségesen olcsón.
link
1,2misiért nem nagyon éri meg lebontani még ha amcsiban más az érték rend, akkor se hinném

Az újabb FZ1 hogy áll alkatrészügyileg
Srác hirdeti a motorját USA-ban, mai árfolyamon 1.250.000-ért. 2008-as, ~20.000 km-rel. Pedig ott ez az összeg sokkal kevesebb, mint nálunk.
Arról jutott eszembe, hogy miből mennyi alkatrész van itthon és a környéken.
mondjuk külföldön se lehet nagyon dőzsölni.
mert ritka külföldön és ezért drága is . és ott is az eleje sérül ,motor hibásat meg nem is láttam soha
Szia Gyula!

Mo. on miért nem bont senki FZS1000es motorkerékpárt
Te talán ebben jobban benne vagy

üdv
yamaha fz6-s 2004 ös alktrészei eladók gyári tura plexi stb 06704275150
Azt mondják,hogy a medvék hosszú telet jósolnak
Valakinek nincs elfekvoben egy FZ1 Fazer (gen2, nem N) gyari hatso ulese? Lehet akar serult is, csak a szivacs nagyja ep legyen.
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani profi műanyaghegesztőt és festőt?

Köszi

Üdv:Laci
Én meg most vettem, de lehet, hogy még az eredeti az aksi.
Még van benne 12,5 Volt és nem csökken
Akkumulátor teszt

rendben
rendben, alapjáraton: 14,1V
4000-es fordulaton 14,1V
gyenge / 7,5V indítófeszültség
Őszintèn, passz! Tavaly vettem a gèpet,eddig nem volt semmi vele!
Milyen állapotú az aksid, hogy cserélned kell?
Katalizatormentesito? Vki?