tiger sportot kipróbálnám, de ha ugyan olyan hangos akkor majd úgy 60 felett veszem meg, addigra úgy is motoros süket leszek, akkor meg már mindegy mekkora hangja van a blokknak
egy olyan kategória fele akartam nézelődni, ami a jövőben esélyes lehet. túra-enduro a csoda 3 hengeres blokkal,de egyenlőre marad ez a fennállás,hogy fazer marad és mellé egy kíváncsiság motor
Elore mondom hogy jobb lesz a velemenyed.
Egy szazotven lovas sportos geprol atszallva egy turaendurora mas az erzese az embernek.
Neked jobban fog fekudni az mt vehemensebb stilusa mint a tigris visszafogottabb pontos gazvetele.
Viszont a street kisebb teljesitmenye es hengerurtartalma ellenere is azt mondjak nem lassabb az mt nel.
Ha oda jutok persze hogy kiprobalom.
De az az igazsag hogy harommillaert mar nem egy cukor jelenleg ithon az mt.2,4 ert meg en is vettem volna.
Inkabb probaltad volna a speed et a tigris helyett.
Arra nem fanyalogtao volna.
Vagy legalabb a tiger sportot.
Nem volt ra idom.De van egy feleve elado peldany az mt bol amire az elado is rairta hogy zajos a blokkja.
Nem egy jo jel egy friss termeknek.
Amugy csak az a kozos bennuk hogy mindketto sorharom.
De tesztek szerint fej-fej mellett vannak az mtnek erosebb,vehemensebb a blokkja maorancos terhelesvaltasi reakciokkal a masiknak ponosan iranyitott sima a gazvetele a streetnek egyertelmuen jobb a futomu/fek.
Atalaban az amator tesztelok velemenye nem izgat.mert ebbol tobb van mint kutyan bolha nem es mindenki azt gondolja o a profi es tudja a tutit.
amugy szerintem rhinoeli-t se győzte meg 100%osan
inkább olyan unaloműző vagy rossz berögződés
Amugy csak teged nem fogott meg.
de ne törődj vele sokat, mert tisztába vagyok vele, hogy nem sok semmit lehet hozzá beszerezni
Van mar minde itthon tarcsiba.
Egy szazotven lovas sportos geprol atszallva egy turaendurora mas az erzese az embernek.
Neked jobban fog fekudni az mt vehemensebb stilusa mint a tigris visszafogottabb pontos gazvetele.
Viszont a street kisebb teljesitmenye es hengerurtartalma ellenere is azt mondjak nem lassabb az mt nel.
Ha oda jutok persze hogy kiprobalom.
De az az igazsag hogy harommillaert mar nem egy cukor jelenleg ithon az mt.2,4 ert meg en is vettem volna.
Inkabb probaltad volna a speed et a tigris helyett.
Arra nem fanyalogtao volna.
Vagy legalabb a tiger sportot.
Nem egy jo jel egy friss termeknek.
Amugy csak az a kozos bennuk hogy mindketto sorharom.
De tesztek szerint fej-fej mellett vannak az mtnek erosebb,vehemensebb a blokkja maorancos terhelesvaltasi reakciokkal a masiknak ponosan iranyitott sima a gazvetele a streetnek egyertelmuen jobb a futomu/fek.
Atalaban az amator tesztelok velemenye nem izgat.mert ebbol tobb van mint kutyan bolha nem es mindenki azt gondolja o a profi es tudja a tutit.
http://www.subito.it/moto-e-sc...
Nem nézted még meg Zoli a Yamaha konkurencia termékét