Ha nem csekken fizeted, akkor ez a "zöldkártya" a hivatalos igazolás. Én tavaly mikor kötöttem kifaggattam az ügyfélszolgálatot. Kocsin, motoron is ez az igazolás.
Más:
Gumit kellene cserélnem hátul legalább. Jelenleg Power 2ct van a gépen elől-hátul. Elsőben még van pár ezer km. Viszont a hátsó kopásjelzőn van, néhol alatta :)
Nézegettem szinte mindent, de az új fejlesztésekért sajnálok annyi pénzt kiadni (road 4).
Ezekből ki mit választana?
-Metzeler Z6
-Bridgestone BT023
-Michelin Pilot Road 2
-Pirelli Angel ST
Nem szempont, hogy 30k-t elmenjen a gumi, de legalább egy 15-20k-t bírjon ki. Az viszont igen, hogy 10 fokban se keresztben kelljen közlekedni. Pályára nem járok és nem is veszek térden egy kanyart se. :)
Nem azt írtam, hogy nem fogadja el. Én csak külföldre szoktam magammal vinni. Forgalmiban csak a csekk van. Persze más lenne ha utalnám, akkor vinném magammal egyértelmű... Mással nem tudod igazolni, hogy befizetted.
Ja,ez a standard igazolása hogy be vagy fizetve 2016-ig.
Más nem is kell.
Talán adnak levélben egy bekérőt.
Igazából már nem emlékszem hogy mert szeptemberben volt.
Nehéz visszaemlékezni.
köszönöm ! valójában a walkie-talkie-s beszélgetésre rendezkedek be és a gps -el akarom összehozni a headset-et és közben rájöttem,hogy a 2PIN csatlakozón a kisebb 2.5 -es jack -et bedugva a gps-be működik ahogy kell .
Fogarasi havasok nekem nagyon-nagyon tetszett! minden nap megjártuk oda vissza, amíg ott voltunk, simán karcolgathatsz a lábtartókkal, nem rossz az aszfalt, gyönyörű a táj, belátható kanyarok... nem állat módján nyílván, de nagyon lehet élvezni!
Sziasztok!
FZS 1000-re milyen kormányt ajánlotok, ami kicsit egyenesebb, jobban néz ki mint a gyári, de még azért kényelmes?
Egyáltalán mi határolja be, hogy milyen kormány mehet rá?
Mert senki sem szeretné, ha a nagy sebesség miatt törné magát össze több 1000 km-re otthontól. Mellesleg én messzi tájon jobban szeretek a tájban gyönyörködni, mint száguldozni. Értsd, minél messzebb vagy, annál óvatosabb.
Vasarnap reggel egy jo kis szombat estetol-reggeligtarto tarasalgopadlon alvas utan legurulas a komprol indul esoben.
Magyarorszagon nar alig szazzal meg kulencvennel kovalyogtam nagykanizsa utan a palyan.
A redbull viszont tenyleg szarnyakatad.
Pirelli Angel ST nem friss konstrukció és nagyon túrás. Nem tapad, de alig kopik. Ha Angel, akkor a GT sokkal jobb.