Üdv, ha már volt akkor én is berakom az "ajánlatom" : Akksival nem volt gondom, de gondolom jobb cserélni minthogy egyszer ne induljon valahol. Kormánycsapágy berágódással az járna hogy nehezebben fordítom a kormányt, illetve gondolom egy idő után el sem tudnám fordítani,azzal foglalkozzak-e idén vagy ráér jövőre? Véleményt meghallgatok, és tudom hogy így látatlanba nehéz megmondani! :) Köszi
Árajánlat
A piros színnel jelölt alkatrészek listája
EBC fékfolyadék: 1.350.- Ft
Japán utángyártott kormánycsapágy szett: 13.860.- Ft
2,3 l -35°C-os hűtőfolyadék: 2.300.- Ft
MotoBatt akkumulátor: 12.735.- Ft
3l Motul 5100 15W50 motorolaj + gyári szűrő + alátét: 14.420.- Ft
Munkadíjak
Fékfolyadék csere: 7.000.- Ft
Kormánycsapágy csere: 19.000.- Ft
Hűtőfolyadék csere: 3.000.- Ft
Akkumulátor beüzemelés: 1.500.- Ft
Motorolaj csere: 2.800.- Ft
Kedvezmények
EBC kedvezmény (10%): -135.- Ft
Motul kedvezmény (10%): -990.- Ft
Munkadíj kedvezmény (25%): -8.325.- Ft
Végösszeg
Alkatrészek: 44.665.- Ft
Szerelési segédanyagok: 1.500.- Ft
Munkadíjak: 33.300.- Ft
Kedvezmények: -9.450.- Ft
Összesen: 69.115.- Ft
Megjegyzés
Érdemes lenne a hátsó fékfolyadékot is lecserélni csak azért, hogy egyszerre történjen a fékfolyadék csere elől-hátul... Az az egy flakon fékfolyadék elég lenne a hátsó fékre is, a munkadíj pedig kedvezményesen 2.775.- Ft pluszt jelent.
Mielőtt elkezdessz okoskodni, olvasd el a hirdetésben leírtakat
A ledkarikákat a piros búra alá be lehet építeni, és máris pirosan fog világítani. A fotó kedvéért celkuxal vannak felragasztva kívülre. Ha nem tűntek volna fel a drótok, meg a csomagtartón lévő
A szerv nem kötekedett még a fehér hátsó lámpa miatt? Nem akarok okoskodni, de lehet nem igazán szabályos. Ha jól tudom hátul még a fényvisszaverő is csak piros lehet, szerintem akkor a lámpa pláne.
Varta honlapja amúgy azt írja, hogy mikor felsavazod az akksit kb 80%os töltöttségű és ajánlatos feltölteni." Az ajánlott töltőáram a megadott kapacitás 10%-a amperben" Én is mindig feltöltöm használat előtt. De nem hiszem, hogy az élettartamát bárhogy is befolyásolná.
Érdemes elolvasni figyelmesen az üzembe helyezési utasítást. Évi kb 50 akkut helyezek üzembe, Gyáritól a legolcsóbb utángyártottig eddig még mindegyiknél írta
Minden esetre ha tenyleg be van ragodva a kormanycsapagy akkor cseréld ki.veszelyes lehet...
Ill tenyleg erdemes a két fekkort egyszerre cserélni...